Wikipedista:Xkecl00

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jmenuji se Lucie Kecová, narodila jsem se v Žamberku, kde stále ještě bydlím ;). Po ZŠ Nádražní 743 Žamberk jsem vystudovala Obchodní akademii T.G.Masaryka v Kostelci nad Orlicí. Je to škola s rozšířenou výukou jazyků, umím tedy anglicky a rusky.


Ve 3. ročníku jsem měla možnost poznat krásy Ruska :). Konkrétně Petrohradu. Moc si této zkušenosti cením, protože nebýt OA, asi by mě ani nenapadlo jet do Ruska. Jak jsem zjistila, byla by to moc velká škoda, protože Petrohrad je pro mě (teď už) nejkrásnější město, které jsem navštívila :).


V současné době studuji na Vysoké škole ekonomické v Praze, na Fakultě financí a účetnictví, obor Finance.


Ve volném čase ráda zajdu do fitness ;). Mám "za sebou" 6 let aerobiku. Stále mě ještě baví, nicméně po čase zjistíte, že je to pořád to samé dokola a hledáte něco nového ;). Nejvíc mě teď zaujal PUMP fx, což je cvičení s nakládací činkou při hudbě. Samotná posilovna je pro mě málo akční ;) a toto je výborná náhrada ;).


Mimo sport se hodně zabývám zdravou životosprávou (vzniklo to tak, když jsem se v 16 letech rozhodla shodit pár kilo ;), hledala jsem způsob, jak toho docílit, aniž bych využila všelijakých "zázračných a 100% diet :DD). V tomto směru se považuji za "odbornici" :) a umím poradit jak se stravovat v případě různých onemocnění a civizliačních chorob ;).


Jsem velkou milovnicí Lamborghini Gallardo a věřte, že si ho jednou pořídím ;) :D.