Wikipedista:Mattyszek489/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
NatrapS
Osobní informace
Celé jménoAdam Hora
Narození23.2.2005
Nymburk
Výška182 cm
Herní informace
HraCounter-Strike:Global Offensive
PřezdívkaNatrapS
Běžná roleRifler
Aktuální týmA.M.R.I
Týmové informace
2017 - současnost2018 - 2020 BRCS

2020 - 2021 Trystana

2021 - současnost A.M.R.I
Šipka znamená hostování hráče v daném týmu
Úspěchy
16. Místo na Vodafone MČR One Night Stand #152
Chybí svobodný obrázek.

Adam Hora[editovat | editovat zdroj]

Adam "NatrapS" Hora (Dříve Spartan19) (únor 2005, Nymburk) je profesionální hráč videohry Counter-Strike : Global Offensive.

Osobní Život[editovat | editovat zdroj]

Adam Hora se narodil 23. února. 2005 ve znamení Ryb. Žije ve městě Rožďalovice ve středních čechách. Žije s rodiči a aktuálně studuje střední školu v Nymburce. S kamarády dříve nahrával videa na server YouTube.

Mezi tato videa patřila převážně videa z populární hry Minecraft, World Of Tanks, Call Of Duty ale také například videa ze hry Who's Your Daddys jeho budoucím spoluhráčem Adamem "Lump" Volkem. Nemá rád cestování.

Counter-Strike:Global Offensive[editovat | editovat zdroj]

V roce 2017 začal hrát hru Counter-Strike:Global Offensive jako první z jeho budoucích spoluhráčů, během půl roku získal rank Master Guardian. Později začal hrát s jeho spolužáky mezi které patří Adam "Lump" Volek a Matěj "redzed" Vyšata. V roce 2018 začali společně hrát s dalším spoluhráčem kterým byl Tomáš "Bohemak" Zvěřina. V této sestavě zanedlouho vznikl tým BRCS v sestavě Spartan19, redzed, Bohemak a lump.

BRCS éra[editovat | editovat zdroj]

Stále chyběl jeden hráč aby mohl tým začít hrát profesionálně, pátým členem týmu se stal Vojtěch "wojta" Vacek. Mezi náhradní hráče se poté postupně stali Petr "Péťa" Šorman, Štěpán "česnek" Taneček a Tomáš "kpc" Kopecký.

S týmem hrával převážně na neprofesionální úrovni, několikrát mezi sebou v týmu hrávali "turnaje" např. o herní předměty. Soupiska týmu se moc neměnila, většinou se pouze střídal jeden hráč. 21. září. 2019 se tým zúčastnil profesionálního turnaje Vodafone Czech Republic MČR One Night Stand #152 který pořádala společnost Playzone.

Soubor:Logo Brcs.jpg
Logo týmu BRCS pro rok 2020 a 2021

V turnaji se ale tým umístil na posledním 16. místě, z části kvůli tomu že se nedostavil poslední hráč kterým měl být Tomáš "kpc" Kopecký. Tým pokračoval v neprofesionálním hraní, do týmu se přidal Luděk "wigli" Šebek, a po roce se tým účastnil dalšího profesionálního turnaje, utkal se proti týmu Zone Clan, který Zone vyhrál "na mapy" 2:0.

Po tomto turnaji tým opustil Luděk "wigli" Šebek, údajně tým opustil z důvodu nejistoty a pocitu že tým dlouho nevydrží. Tomáš "Bohemak" Zvěřina, již po tomto turnaji téměř žádné turnaje ani neprofesionální zápasy nehrál, tak učinil i Adam "lump" Volek a Matěj "redzed" Vyšata, tým opustil Tomáš "kpc" Kopecký a Štěpán "česnek" Taneček přestal také hrát. od té doby je tým pozastaven. Později tým opustil i zakladatel týmu Adam "NatrapS" Hora a Vojtěch "wojta" Vacek který se rozhodl začít hrát sám bez organizace.


Zánik BRCS[editovat | editovat zdroj]

Po zániku týmu hrál NatrapS nějakou dobu sám, snažil se získat nevyšší rank ze hry což se mu povedlo v herním modu Wingman (Bratr ve zbrani, 2 proti 2). Také se začal zajímat o herní předměty a hodně si jich zakoupil a obchoduje s nimi. Začal také hrát na platformě Faceit o které se mluví jako o seriozní platformě na které hráči hrají velice seriozně..

Trystana éra[editovat | editovat zdroj]

Po nějaké době co hrál sám se dostal do týmu Trystana se kterým hrál převážně profesionální zápasy a ligy. Záměr týmu byl, dostat se na Mistrovství České republiky v počitačových hrách. V týmu ale moc dlouho nepobyl a tým opouští z neznámých důvodů.

A.M.R.I éra[editovat | editovat zdroj]

A.M.R.I je aktuální tým ve kterém NatrapS působí, o jeho působení a o samotném týmu není moc informací.

League Of Legends[editovat | editovat zdroj]

NatrapS hrál League Of Legends společně s jeho spoluhráčem Tomášem "Bohemakem" Zvěřinou v roce 2017, zde vznikl samotný tým BRCS který založil společně s jeho spoluhráčem Tomášem. League Of Legends hrál neaktivně a dnes ho nehraje vůbec.

World Of Tanks[editovat | editovat zdroj]

NatrapS hrál World Of Tanks velice aktivně i s jeho kamarády. Zda-li hru hraje do dnes není známo.