Wikipedie:WikiProjekt Wiki Loves Monuments/Missing commons category links

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Hlavní strana Úkoly Rady a návody Přírůstky Úbytky Nevyužité obrázky Odkazy k doplnění Obrázky bez ID Nové obrázky (Commons)

Viz též wikiprojekt Wiki Loves Monuments.

Chybějící odkazy na kategorie památek. Automaticky generovaný seznam kategorií kulturních památek v projektu Wikimedia Commons, které obsahují šablonu Cultural Heritage Czech Republic s rejstříkovým číslem památky, avšak nejsou odkazovány šablonou {{Památky v Česku}} příslušné položky seznamu kulturních památek na české verzi Wikipedie (viz Seznam kulturních památek v Česku).

Název zde uvedené kategorie Commons je třeba vyplnit do parametru Commons v šabloně {{Památky v Česku}} u dané památky v příslušném (zde odkazovaném) seznamu památek. Pro poloautomatické doplňování obrázků a kategorií Commons do seznamů památek lze použít nástroj AddCommonsCatLinks: ten však je nyní již jen částečně funkční.

Poznámka: V případě, že seznamy obsahují více položek se stejným identifikačním číslem památky, skript je nerozezná a pokud i jen jedna z nich nemá odkaz na kategorii Commons, skript hlásí všechny kategorie Commons s tímto ID jako chybějící odkazy.

Seznam je aktualizován botem ErfgoedBot. Ten převzal 24. 8. 2015 do správy Jean-Frédéric. Tuto stránku aktualizuje zpravidla denně (viz statistiky).

Od 14. 3. 2024 seznam není aktualizován, správce nástroje nereaguje.

(e)

There are no missing commonscat left. Great work! (Překládání).