Wikipedie:Pod reálnou lípou/České Budějovice, 2012

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vážení kolegové jihočeši, bylo by na čase se opět po delší době sejít naživo a poznat nové wikipedisty. Poslední setkání bylo v roce 2010.

Jako místo setkání navrhuji jihočeskou metropoli, místo, datum a čas bude již na dohodě. Prosím, pište se, kdo by mohl dorazit a své návrhy, nejspíše na konci října či začátkem listopadu.

  • JAn - některý všední den (odpoledne až večer) mimo čtvrtka, ideálně úterý či středa.
  • Japan - odpoledne až večer, sobota až středa
  • cheva - skoro všechny všední večery mohu až po 19h, lépe by to snad vyšlo ve středu; jindy se to vynasnažím proházet (bez záruky), pá-ne navečer snad bez omezení.
  • Karel Hudera - preferuji všední dny; víkendy jen sudých týdnů; mezi jedenáctou večer a pátou ráno spím, jinak jsem většinou schopný se přizpůsobit.
  • Reo On - pro mne je prakticky jediným možným termínem sobota, - přispůsobil bych se v hodině, lepší by byly večerní hodiny. Bohužel ne každý víkend, chápu, že mám příliš restriktivní požadavky :), když by to, ale na víkend vyšlo, rád se zúčastním.
  • Chmee2 - pro mne by byl taky lepší pátek nebo sobota, když už ale máte termín, tak to berte spíš jen informativně pro příště :)

Zdá se, že minimálně čtyřem z nás by se hodila středa. Navrhuji tedy termín středa 7.8. listopadu od 19:00. Pište se, zda se vám to hodí, případně i návrh na místo, ať můžeme případně zarezervovat stůl.

  • JAn - (o hospodách nemám příliš přehled, návrhy rád přenechám jiným, za sebe bych navrhnul Zlatou hvězdu na Husovce).
  • Japan - navrhovaný termín OK, co se týče hospody, raději bych něco s alternativnějším pivem na čepu, tedy návrhy: Modrý Dveře (Master), U Černého Koníčka (Merlin, Prácheňská Perla), U Svijanského Rytíře (Svijanská Kněžna, Baron), Potrefená Husa(Hoegaarden,Velvet) ale nebráním se hospodě s klasickým pivem plzeňského typu
  • cheva - 8. listopad je čt, nikoli st :-) 7. listopad je ok, na 19h stíhám. Mně je podnik celkem jedno, pokud se nebude zahuleno a budu se tam moci najíst. Moc dobré zkušenosti mám s La Cabaňa (Panská) a Karla IV. ve stejnojmenné ulici, ale Koníček a Modrý dveře jsou taky super.
  • Xth-Floor - listopad je pro mě ještě daleko, takže nedokážu nic 100% potvrdit; pokud mi do toho nic nevleze, zúčastnil bych se
  • Juandev - kdybych ve čt nešel do práce, tak se stavím. Nechal by mě někdo přespat?
Samozřejmě, není problém, pokud ti nevadí kočka v domě. Promiň za pozdní reakci, nějak jsem si nevšimla nových příspěvků... Když tak se ozvi přímo na mail z mé userpage, abych s tím počítala. --cheva (diskuse) 6. 11. 2012, 10:42 (UTC)

Středa 7. listopadu, 19:00, kde tedy? Modrý dveře? zarezervuje to někdo, nebo to riskneme a když tak zkusíme jinde?

Takhle ten zápas nevyhrajete, když křičíte na fotbalovym utkání "Máš to?":-) Ale když nechcete cizokrejné návštěvníky, tak mi se vnucovat nebudem.--Juandev (diskuse) 6. 11. 2012, 06:44 (UTC)
Juane, Juane--Feťour (diskuse) 6. 11. 2012, 09:07 (UTC)
Ty máš auto, tobě se to kývá. Onehdy jsem jel na sraz do Písku zcela zbytečně, protože se osazenstvo rozhodlo, že se přesune z původně plánované restaurace někam jinam a nezanechalo za sebou stopy. To se ostatně stalo nedávno i Zákupákovi, který jel na sraz do Prahy.--Juandev (diskuse) 6. 11. 2012, 13:55 (UTC)
Modrý dveře - rezervováno pro 6 lidí na 19h. --cheva (diskuse) 6. 11. 2012, 10:42 (UTC)
Vida crowdsoursing!--Juandev (diskuse) 6. 11. 2012, 13:55 (UTC)
Jinak v případě potřeby nám přistaví židle, tak doražte :-) --cheva (diskuse) 6. 11. 2012, 17:41 (UTC)
Trochu rychlý vývoj pro toho kdo sem nechodí denně. ;-) Tímto se omlouvám, dámo a pánové, ale teď už to asi nemá cenu. --Karel Hudera (diskuse) 7. 11. 2012, 19:29 (UTC)
Nojo, já si Juanova požadavku na přespání taky všimla až včera... Škoda, seděli jsme i po desáté. Tak příště - plánujeme setkání někdy na leden, a před pátou ranní to myslím nebude :-) --cheva (diskuse) 8. 11. 2012, 06:55 (UTC)
prezenční listina

Postupně se sešli čtyři Wikipedisti:

  • Cheva
  • JAn
  • Japan
  • Xth-Floor

Setkání nemělo předem připravený program, postupně se řeč dostala na WLM, Fotoworkshop, Židovské památky, Wikidata, Wikislovník, Souřadnice, Památné stromy, Zdrojování, Autorská práva a další. Příští setkání bude cca v půlce ledna 2013, tentokrát nejspíš v sobotu.

JAn (diskuse) 8. 11. 2012, 07:15 (UTC)