Steve Stifler

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Steve Stifler
Seann William Scott, který ztvárnil postavu Stiflera
Seann William Scott, který ztvárnil postavu Stiflera
SériePrci, prci, prcičky (filmová série)
První výskytPrci, prci, prcičky
Poslední výskytPrci, prci, prcičky: Školní sraz
ZtvárnilSeann William Scott
Informace o postavě
PřezdívkaStifmeister
NárodnostAmeričan
Povolánístudent, asistent
Rodinabratr Matt, matka
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Steve Stifler je smyšlená fiktivní postava, ztvárněná hercem Seannem Williamem Scottem, z filmové série Prci, prci, prcičky... (American Pie). Samotný Steve vystupuje v 1., 2., 3. a v osmém díle z roku 2012. V ostatních dílech ho nahradili jeho mladší bratr Matt, bratranci Erik a Dwight v 5. a 6. díle.

Steve Stifler je známý jako arogantní, drzý, sprostě mluvící, sexem posedlý student střední školy. Steve má holky rád jen kvůli sexu a jeho požitku, neustále se tím chlubí a říká si Stifmeister, protože většinou dokáže sbalit každou, kterou si zamane, prakticky nedokáže myslet na nic jiného, než na sex. Působí v lakrosovém týmu, kde hraje i Oz. Přes Oziho se Stilfer seznamuje s Jimem, Kevinem a  Finchem, kterého nemá nikterak v lásce: Říká mu posero nebo Finchomrde. A to obzvláště po té, když zjistí, co dělal s jeho matkou.

Steve pořádá velké večírky, které mu jeho matka (známá jako „Stiflerova máma“) povoluje. Steve se sice jeví velmi oblíbený, ale vlastně ostatní štve (svým chováním). Mnozí z těch, o kterých si myslí, že jsou jeho přátelé, mu ale ve skutečnosti jen nedokáží říci, jak je protivný, tak se s ním baví dál.

Odkazy[editovat | editovat zdroj]

Související články[editovat | editovat zdroj]