Diskuse s wikipedistou:Zmizík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Děkuji za Vaše první příspěvky do Wikipedie, ale ne v kvantitě spočívá síla Wikipedie, ale v kvalitě. Ve Wikipedii jsou encyklopedické články nikoli slovníková hesla. Články typu "Marek Jurek: Marek Jurek je předseda polského Sejmu." nic moc neříkají. Marek Jurek je maršálkem polského Sejmu od konce října 2005 a vzhledem k tomu, že PiS od prosince stále deklaruje, že chce co nejdříve předčasné volby, tak je otázka, jak dlouho mu to maršálkování vydrží. To samé se týká Lubomíra Zaorálka, volby máme začátkem června. Takže prosím, nezakládejte kvanta takovýchto jednovětných zárodků, ale soustřeďte se na jednu osobnost a napište o ní alespoň stručný základní úvod, tedy plné jméno, datum narození (je-li známo) a základní charakteristiku. Pomoci by Vám mohl návod Wikipedie:Biografie. Zkusím udělat základní odstavec o Marku Jurkovi, abyste věděl, o co mi jde. Ještě Vám sem vložím na uvítání místo chleba se solí letáček se základními informacemi. Přeji hodně štěstí. --Luděk 12:46, 29. 3. 2006 (UTC)

--Luděk 12:46, 29. 3. 2006 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Přemysl Sobotka. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Postrach 12:40, 29. 3. 2006 (UTC)

Act of Settlement[editovat zdroj]

Existuje celkem 7 zákonů, zvaných Act of settlement - viz http://en.wikipedia.org/wiki/Acts_of_Settlement_and_of_Explanation. --Qasinka 15:43, 29. 3. 2006 (UTC)