Diskuse s wikipedistou:Xmarti32

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Aleš Najbrt. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kmenicka 5. 4. 2009, 17:18 (UTC)

Úpravové šablony[editovat zdroj]

Takové ty obdélníky, co Vám vkládám nahoru do článku o Najbrtovi, jsou tam proto, aby článek byl označen jako článek, který potřebuje určité typy úprav. Jaké úpravy to jsou, to je psáno v jednotlivých obdélníčcích (případně s odkazy na obšírnější vysvětlení). Prosím, neodstraňujte je, než někdo (klidně i Vy, samozřejmě) článek upraví do vhodné podoby. --Mmh 5. 4. 2009, 18:04 (UTC)

Vidím, že dodáváte odkazy, ale zatím pouze na stránku www.najbrt.cz – chtělo by to ovšem dodat odkazy na nezávislé zdroje, aspoň nějaké; nemusíte tedy každou jednotlivou výstavu složitě dokládat, ale článek by měl odkazovat na nějaké prameny, které pocházejí od někoho jiného. (Opravdu doporučuji, ba prosím – přečtěte si ty odkazy ve vložených obdélnících na začátku, abyste věděl, co od Vás budou editoři Wikipedie očekávat.) --Mmh 5. 4. 2009, 18:36 (UTC)

Aleš Najbrt[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Aleš Najbrt. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. —Wikipedista:BobM d|p 21. 4. 2009, 08:25 (UTC)

Dobrý den, už jsem toho Najbrta dal trochu do pořádku, nic si z té spršky "úpravových šablon" nedělejte. Kdybyste zase měl/a s něčím problémy, tak se na mě klidně obraťte. Budu rád, když se nenecháte odradit a ještě pár článků o kumštýřích vyrobíte. Hezký den,--Ioannes Pragensis 13. 5. 2009, 20:45 (UTC)