Diskuse s wikipedistou:Vojav

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Váš článek „Nokia 1600“ byl smazán – a to hlavně proto, že takhle se nové články nezakládají. Podívejte se na ostatní – vylepšete, upravujte, editujte s odvahou. Dávejte pozor na Encyklopedický styl, který je záhodno dodržovat. V případě, že nebude něčemu rozumět si editaci vyzkoušejte na pískovišti, nebo se zeptejte ostatních. Samotný obrázek článek netvoří, mimoto nejprve musí být do Wikipedie (respektive Commons) načten, jinak se nezobrazí, více info najdete v nápovědě--Horst 26. 2. 2009, 18:52 (UTC)

Opravdu si pročtěte nápovědu, nerad bych za snahu blokoval. Nebo pokud něčemu nerozumíte, ozvěte se - třeba tady, každý Vám rád pomůže, ale experimenty v článcích ne. Dík--Horst 26. 2. 2009, 19:09 (UTC)

Uvítání[editovat zdroj]

Dobrý večer, děkuji za doplnění článku Counter-Strike. Mohl/a byste však k Vámi přidané informaci doplnit ještě zdroj/e, z nichž jste čerpal/a? Jedná se slibovaná vylepšení a datum vydání. Více o zdrojování vizte na Wikipedie:Reference a Wikipedie:Věrohodné zdroje. S pozdravem --28. 8. 2011, 19:49 (UTC), Utar