Diskuse s wikipedistou:Ultrainfernal

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Horst 13:55, 6. 2. 2007 (UTC)

o) --Ultrainfernal 12:14, 7. 2. 2007 (UTC)

Urgentně upravit[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Agar. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Honza365 11:50, 8. 2. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Priming efekt. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Vrba 15:14, 12. 2. 2007 (UTC)

Články o pavoucích[editovat zdroj]

Dobré dopoledne, je opravdu pěkné, když vidím někoho, jak se pilně činí:) Jenom bych vás chtěla poprosit o doplňování několika náležitostí do vašich článků:

  • přidávejte taxobox: buďto starou variantu, jako je v článku snovačka pečující, nebo novou - to by bylo lepší, přidala jsem ho do článku křižákovití a slíďák tatarský.
  • přidávejte mezijazykové odkazy - stačí, když naleznete daný článek na anglické wikipedii, zkopírujete z ní interwiki a přidáte odkaz na samotnou anglickou stránku - a zároveň přidejte na anglickou verzi odkaz na českou. (uf, snad je to srozumitelný)
  • založte redirekty z latinského názvu - aby, když někdo zadá do políčka hledat latinský název, byl přesměrován na dané heslo
  • používejte vnitřní odkazy
  • vkládejte do svých hesel kategorii - ať se heslo zařadí tam, kam má

Jo, to by snad bylo ono. Jsou to maličkosti, ale právě tohle přidávání formy přidělává hodně práce ostatním wikipedistům. Kdybyste potřeboval poradit, neváhejte a obraťte se třeba na mě. Děkuji a přeji hezký den. --Bodlina 10:31, 18. 2. 2007 (UTC)


Děkuji za rady, kterých si cením, přiznávám, že jsem tady, na wikipedii jen chvíli a zatím se sžívám s jejím prostředím a jsem patrně zdrojem jistého zmatku. Budu se od této chvílemi řídit vaším doporučením :o) --Ultrainfernal 10:37, 18. 2. 2007 (UTC)

Upozornění na nový taxobox[editovat zdroj]

Při zakládání článků o pavoucích a dalších biologických druzích používejte prosím nový jednodušší taxobox (příklad vyplněného nového taxoboxu viz článek Třesavka velká). Dokumentace k tomuto novému taxoboxu je na stránce Šablona:Taxobox. Děkuji. --Zp 05:35, 23. 2. 2007 (UTC)

Děkuji za upozornění, od této chvíle budu používat jen Vámi zmíněný nový taxobox :o)--Ultrainfernal 09:57, 23. 2. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Spíž. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Urgentně upravit - Nukakola[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nukakola. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Pavel Cvrček 19:21, 27. 2. 2007 (UTC)

Varování před spamem[editovat zdroj]

Zdravím kolego. Důrazně vám doporučuji ve svém profilu upravit zápis svojí mailové adresy. V opačném případě se vám může stat, že vám začne zničehonic chodit množství spamů. Ani wikipedisti totiž nejsou v bezpečí před těmi hovadskými programy, co na netu vyhledávají mailové adresy obyčejných lidí a pak jim automaticky posílají různý humus obsahující třeba reklamu na viagru aspol... S pozdravem kolega --Kirk 17:17, 2. 3. 2007 (UTC)

Děkuji kolego za upozornění, provedl jsem drobnou korekci, která těm věcem udělá přítrž :o) --Ultrainfernal 17:31, 2. 3. 2007 (UTC)

No vidíš to[editovat zdroj]

Já jsem onehdy po tobě taky se přihlašoval.--Juan de Vojníkov 13:14, 21. 3. 2007 (UTC)