Diskuse s wikipedistou:Trebovak00

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 18 dny od uživatele Janbery v tématu „Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu

--Horst (diskuse) 28. 6. 2016, 15:39 (CEST)Odpovědět


Zdravím. Všiml jsem si, že vyplňujete u TV seriálů z 70. a 80. let premiéry, asi podle digitalizovaného Rudého práva, že? Taky jsem jich pár povyplňoval i jsem si udělal odkazy přímo na sobotní vydání Ruďase, tak jsem přemítal, jestli to nedat ty odkazy na konkrétní stránky někam na wiki k dospozici, kdyby se v tom někdo chtěl hrabat a hledat třeba i premiéry TV filmů a podobně. Zároveň upravujete stránky o dálnicích. Ještě pořád nebyl zcela dotažen na wiki přechod z rychlostních silnic na dálnice, jestli s tím chcete pomoci, tady - Diskuse k Wikipedii:WikiProjekt Doprava - jsem dal odkazy na články, které pořád zmiňují R. Chrzwzcz (diskuse) 9. 7. 2016, 23:48 (CEST)Odpovědět

Tabulky v článcích o dálnicích[editovat zdroj]

Zdravím. Vidím, že se také zajímáte o aktualizaci článků o dálnicích. Také na wikipedii přispívám do dálniční a silniční tématiky (v současnosti se věnuji aktualizaci a sjednocení vzhledu článků o dálnicích). Jak naznačil Harold v diskuzi u Dálnice D2 rád bych s Vámi probral Vaše návrhy na jednotný styl přehledových tabulek ohledně zprovozňování dílčích úseků dálnice, abychom společně došli k nějakému konceptu. Právě u dálnice D2 se tato tabulka odchýlila od původního navrženého jednotného stylu nejvíce, což snaze o sjednocení vzhledu moc neprospívá.

Asi bude nejlepší, využít k diskuzi stránky wikiprojektu Silnice, aby se diskuze mohli snáze účastnit i další wikipeidsté.

Předem děkuji a těším se na diskuzi. Lakky (diskuse) 15. 7. 2016, 21:44 (CEST)Odpovědět

Silnice II/366[editovat zdroj]

Dobrý den, vážený kolego. Omlouvám se, že zasahuji do článků, které jste vytvořil o silnicích. Do tohoto článku jsem přidal do odstavce Reference adresu https://geoportal.rsd.cz/webappbuilder/apps/7/. Pokud si ten odkaz otevřete, objeví se Vám mapa republiky a na ní najdete všechny silnice, tak jak je uvádí ŘSD. Včetně podrobné kilometráže a řady jiných informací. Zkuste to. Jistě se Vám to zalíbí. S pozdravem --Jan kozak (diskuse) 18. 2. 2017, 13:04 (CET)Odpovědět

Dobrý den, děkuji Vám za zaslání odkazu na tuto stránku. Budu ji určitě využívat k dalším stránkám o silnicích. S pozdravem Trebovak00 (diskuse) 18. 2. 2017, 13:28 (CET)Odpovědět

Řeknete nám svůj příběh s Wikipedii - rozhovory končí 25. června[editovat zdroj]

Dobrý den Trebovak00,

pracuji pro Wikimedia Foundation, neziskovou organizaci, jejímž cílem je nabízet svobodné znalosti celému světu provozováním internetové encyklopedie Wikipedie.

Někteří mí kolegové z Wikimedia Foundation přijeli do České republiky z New Yorku a San Francisca zjistit, jak lidé z České republiky používají Wikipedii.

Obracíme se na Vás, protože jste v poslední době začal(a) přispívat do české Wikipedie - a to bohatě. Ve skutečnosti patříte mezi 1 % nejaktivnějších nových přispěvatelů.

To Vás činí důležitým členem komunity české Wikipedie, a proto bychom se s Vámi velmi rádi setkali a promluvili si o Vašich zkušenostech s Wikipedií.

Tento výzkum je důležitý, protože nám pomůže zjistit, jak můžeme zlepšit Wikipedii. Díky již proběhlým projektům jsme vytvořili různé věci - například vizuální editor, který ulehčuje upravování, či video reklamu, která šíří myšlenku Wikipedie v Iráku.

K čemu povede tento konkrétní výzkum? Odpověď máte zatím Vy - klíčem k možným zlepšením jsou právě Vaše zkušenosti či problémy, které Vás potkaly.

Na rozhovor potřebujeme jen hodinu, nejvýše hodinu a půl. Výzkum provádíme z Prahy, máme však také naplánované cesty do Brna, Ostravy, Olomouce a Českých Budějovic. A moc rádi se s Vámi setkáme (zajdeme s Vámi na oběd či večeři) tam, kde žijete. Pokud vám to vyhovuje víc, můžeme rozhovor udělat i vzdáleně přes Internet.

Vše co nám řeknete, bude důvěrné, pokud neřeknete jinak.

Pokud nám chcete pomoci, vyplňte prosím krátký dotazník, abychom měli nějakou představu o Vašich možnostech a preferencích. Vyplnění by Vám nemělo zabrat víc než jen pár minut.

Dotazník najdete zde!

Formulář se nachází na serverech třetí strany. Pro informace o tom, jak je se sebranými daty zacházeno, se můžete podívat na naše Prohlášení o ochraně soukromí.

Pokud se chcete dozvědět více o tomto projektu, můžete se podívat na naši informační stránku. Můžete také přímo odpovědět na tuto zprávu a rád zodpovím Vaše případné otázky.

Děkujeme za Váš čas a těšíme se na setkání

VZouzalik (WMF) (diskuse) 16. 6. 2017, 17:40 (CEST)Odpovědět

Vyznamenání - Nováček[editovat zdroj]

Silnice[editovat zdroj]

Ahoj, samozřejmě to nemusíš dělat a udělal bych to klidně sám, avšak nejsem tak zkušený v silnicích jako ty. Vytváření článků je samozřejmě dobré, ale budeš například upravovat i ty stávající? Silnice II/601, Silnice II/606 či Silnice II/635? Docela hází špatné jméno na tvou tvorbu v silnicích a celkově jsou stylově úplně mimo. Do činěno tě nenutím. RiniX (diskuse) 9. 8. 2017, 11:27 (CEST)Odpovědět

Ahoj. Mám v plánu upravit stávající stránky o silnicích II. třídy, ale začal bych s tím až po založení všech silnic II. třídy. S pozdravem Trebovak00 (diskuse) 9. 8. 2017, 17:56 (CEST)Odpovědět
Dobrá a hodně štěstí. RiniX (diskuse) 9. 8. 2017, 17:58 (CEST)Odpovědět
Děkuji. Trebovak00 (diskuse) 9. 8. 2017, 18:00 (CEST)Odpovědět

Zapojte se do Komunitního wishlistu![editovat zdroj]

Vážení členové komunity,

rád bych vám jménem spolku Wikimedia Česká republika oznámil spuštění projektu Komunitního wishlistu, kde můžete navrhovat témata akcí, kterých byste se rádi zúčastnili, nebo hlasovat o již navržených. Může jít např. o editaton, soutěž či cokoli jiného. Cílem komunitních wishlistů je zjistit, o jaké akce má komunita české Wikipedie zájem. Jednu ze tří vítězných akcí Wikimedia ČR ve spolupráci s komunitou zorganizuje.

Za Radu WMČR věřím, že se na stránce wishlistu nastřádá spousta nápadů i hlasů, které pro nás budou důležitým ukazatelem přání komunity, přinejmenším co se wiki-akcí týče.

Díky za vaše zapojení!

S pozdravem,
--Plánovací kalendář (diskuse) 9. 5. 2023, 23:32 (CEST)Odpovědět

Dotazník pro editory ke tvorbě strategického plánu[editovat zdroj]

Dobrý den,

jako aktivního editora Vás prosíme o pomoc při tvorbě strategického plánu spolku Wikimedia Česká republika do roku 2027. Pomozte nám rozhodnout, jakým směrem se mají programy pro editory v následujících třech letech ubírat. O vyplnění krátkého dotazníku Vás prosíme do 1. května 2024, obsahuje 7 otázek a zabere to asi 5 minut.

Vyplňte dotazník pro editory

V rámci probíhajících příprav strategického plánu spolku WMČR na léta 25–27 běží paralelně řada procesů. Různými formami postupně oslovujeme definované cílové skupiny. V rámci možností se snažíme o maximální stručnost a efektivitu, ptáme se vždy na to, co je pro danou skupinu primárně relevantní.

Více informací k procesu a průběhu přípravy SP najdete na pro tyto účely zřízené veřejné stránce. Na editorský dotazník navazuje termínově setkání se správci a patrolou – v gesci Pavla Bednaříka. V případě jakýchkoliv dotazů se mi můžete ozvat na diskusní stránce, nebo mailem na jan.beranek@wikimedia.cz.

Děkujeme za zapojení,

--janbery (diskuse) 20. 4. 2024, 23:50 (CEST)Odpovědět