Diskuse s wikipedistou:Tomáš Mergl

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za první informace v článku Beachtennis. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vrba 26. 9. 2008, 14:02 (UTC)

Jenom bych měl menší připomínky, které se ale musí říkat skoro všem nováčkům, tak si z toho nic nedělejte. Při editaci článku byste měl používat tlačítko Ukázat náhled. Můžete si tak prohlédnout, co vaše úpravy s článkem udělají, aniž by kvůli tomu bylo třeba článek každou chvíli ukládat. Tím se totiž znepřehledňuje historie článku a může to dříve nebo později znesnadnit práci někomu jinému.

Až budete mít pocit, že jste s úpravami hotov, je třeba ještě vyplnit pole shrnutí editace. Sem stručně napište, co jste v článku dělal (např. "oprava překlepu", "rozšíření odstavce Amerika" apod.) a můžete uložit. Ať se vám daří. --Nissαn 1. 10. 2008, 15:01 (UTC)