Diskuse s wikipedistou:Supík

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Že by to dopadlo dobře?? :o)

Cinik 06:18, 3. 9. 2005 (UTC)

Zdravím, ještě musím podotknout, už tu máme kategorii střelné zbraně. Koukněte se do kategorie:zbraně.

Jo, to Vy vlastně víte. Strelné zbraně jsou nesprávně? (v tomhle se moc nevyznám) Cinik 06:22, 3. 9. 2005 (UTC)

Ahoj, já to vím jenže oni to jsou dvě skupiny palné a střelné které se prolínají a jsou svým charakterem i přesto odlišné střelné=střela palné=střelný prach chladné=ocel,jiný "chladny" materiál Zkusim je pomalounku plnit a nechame to pozdějším přispěvovatelům k diskuzi --Supík 06:29, 3. 9. 2005 (UTC)

OK... Jinak ještě jeden dotaz, kladivo (myslím tím středověkou zbraň, nikoliv nástroj, ale odkazuji sem, protože Kladivo (zbraň) ještě nemáme a v tomto článku je o něm zmínka) je chladnou zbraní (vlastně obecně, je zbraň na dřevěném topoře chladnou zbraní??). Cinik 06:33, 3. 9. 2005 (UTC)

Ok..už jsem tam něco kloudného napsal. a zařadil. Stejně nějak nechápu jak ti mám napsat vzkaz ..to ho mam psát do diskuze k tvému jménu? --Supík 06:49, 3. 9. 2005 (UTC)

panuje obecný úzus, že reakce na zprávy se píši tam, kde ta reakce je (čili když se tě tu na něco zeptám, odpovíte tady). Když se chcete na něco zeptat a zrovna spolu nemluvíme, dáte správu na moji diskuzi (neplést s uživatelskou stránkou :o)), popřípadě položíte dotaz v diskuzi článku, o kterém se chcete bavit, závisí na tom, zda je to určeno člověku nebo k tématu všem. (jinak navrhuji oboustranné tykání, máte-li zájem). Dodávám, že jsem trochu upravil článek Kladivo (zbraň). Význam jedno- a dvou-ruční mi přijde dost jednoznačný + trochu jsem text strukutroval podle wikipedických standardů...Cinik 07:11, 3. 9. 2005 (UTC)

Díky za nabídku tykání. :) A také díky za zasvěcení do komentářů. K tomu kladivu...OK :) Ona ještě existovala jezdecká kladiva ve tvaru zatnuté pěsti svírající pěstní klín... ale ono obecně o použití kladiv ve válečnictví moc informací není. Počítam, že to tam stejně někdo časem upraví. Tak a ja jdu na výlet.. sem mrknu až zítra. Ahoj a fajn víkend :) Supík 07:53, 3. 9. 2005 (UTC) 07:46, 3. 9. 2005 (UTC)

Hyena nasel angl. verzi i s obrázkem... Koukni pak do článku, vlevo jsou odkazy na cizojazyčné verze, anglická vypadá zajímavě... Je tam i obrázek... Cinik 08:05, 3. 9. 2005 (UTC)

Taky vítám, pane kolego. Jsme rádi, že jsme získali experta přes "šavličky". Měl bych k Vám takovou prosbičku či doporučení. Když budete zakládat nové články, zkuste do nich přidávat i odkazy na totéž heslo v jiných jazykových verzích wikipedie (interwiki). A naopak odkaz na české heslo do wikipedie v angličtině, případně v němčině. Do ostatních jazyků se odkazy časem doplní roboticky, ale je důležité, aby to na začátku někdo (nejlépe hned autor článku) správně provázal s odpovídajícím pojmem. Na ukázku jsem Vám to provedl u článečku kord. Je to poučné pro čtenáře i inspirativní pro případné rozšíření článku, mnohdy na jiných wiki najdete i šikovné obrázky do vlastního článku. Vůbec je ideální, když jsou hesla zakládána tak, aby se dala takhle mezijazykově provazovat 1:1. V oboru, jako jsou zbraně, to jistě půjde snadno. Předem díky za námahu. Miaow Miaow 00:54, 4. 9. 2005 (UTC)


Díky za přivítání a za rady :) budu se snažit doplňovat hned i protějšky v jiných jazycích .. tak vzhůru do toho.....

--Supík 14:26, 4. 9. 2005 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Koroze, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--Postrach 19:27, 6. 2. 2006 (UTC)

147.229.198.145, 213.180.54.54[editovat zdroj]

pokud máte něco společného s těmito IP adresami, tak prosím přetaňte na chvíli vkládat nové články a objasněte autorství k článkům o různých mečích, které byli patrně vloženy z vašich stránek (doměnka). Pokud ne, tak se omlouvám za obtěžování. děkuji --Nádvorník 20:01, 6. 5. 2006 (UTC)


Ano stránky supik.arms.cz jsou mé. Mohu začít zakládat další hesla? Chci se zeptat ohledně autorských práv: jak mám archivovat souhlas jiných osob se šířením jejich hesel na wikipedii? Získal jsem jeden velmi nadějný odborný/kvalitní zdroj informací :)

pokud vkládáte články ze svých stránek je vše samosřejmě v naprostém pořádku. Povolení k použití textu je dobré posílat posílat na naši emailovou adresu info-cs(a)wikimedia.org (docela novinka - snad jsem to nijak nesplet :-)). díky --Nádvorník 16:18, 30. 7. 2006 (UTC)