Diskuse s wikipedistou:Sternberg55

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení.

Ještě jednou vítejte na Wikipedii. Nechci Vás rušit ve Vaší práci, ale 17 změn v článku za hodinu je příliš mnoho. --Japo ¿ 21:13, 13. 2. 2008 (UTC)

Nenechte se prosím znervóznit, myslím, že pokud je to Váš první příspěvek Wikipedii, tak to není tak špatné. Hlavně že to bude dobře napsané.
Jinak jsem Váš článek trochu dal do "štábní kultury" podle zdejších pravidel. Zajímavé je, že o Jaroslavu Ignácovi už mají článek na německé Wikipedii, umístil jsem tam odkaz (najdete ho v levém sloupci úplně dole). Pokud čtete německy nebo použijete nějaký překladač, tak by se možná dalo něco z toho převzít.
Kdybyste potřeboval s něčím pomoci nebo poradit, tak se neváhejte přihlásit na mé diskusní stránce. Přeji Vám hezké velikonoce a hodně úspěchů na Wikipedii. Srdečně,--Ioannes Pragensis 11. 4. 2009, 19:39 (UTC)