Diskuse s wikipedistou:Rokiva

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

MiroslavJosef 9. 4. 2011, 17:48 (UTC)

Dobrý den,

jsem blízkým člověkem pana Jana Jiráně. Hledala jsem na internetu nějaké odkazy a na Wikipedii jsem našla jeho životopis s odkazy na jeho činnost. Děkuji za to, že spravujete tyto stránky, ale po konzultaci přímo s panem Jiráněm jsem chtěla tyto stránky aktualizovat. Jsem laik a tak jsem zřejmě porušila pravidla o editaci. Opravdu nevím, ale v každém případě bych se s Vámi ráda poradila o aktualizaci některých údajů, které jsou pro pana Jiráně důležité. Děkuji za odpověď Rokiva 9. 4. 2011, 19:39 (UTC)

Jan Jiráň[editovat zdroj]

Nekopírujte, prosím, cizí texty do Wikipedie - porušujete tím autorská práva, Vaši úpravu jsem revertoval zpět na původní verzi. Pokud k textu vlastníte autorská práva (jste jeho auorem), zašlete, prosím, na Wikipedia:OTRS potvrzení o Vašem autorství. Děkuji za pochopení. MiroslavJosef 9. 4. 2011, 17:48 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Jan Jiráň, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--MiroslavJosef 9. 4. 2011, 19:02 (UTC)