Diskuse s wikipedistou:Pe-Fa-Pe

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatelky Natálie Schejbalová (WMCZ) v tématu „Vyznamenání za účast ve výzvě #Wikipedie20

--Horst (diskuse) 25. 2. 2017, 16:44 (CET)Odpovědět

Got Me Started Tour[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Got Me Started Tour. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Got Me Started Tour. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Perid (diskuse) 1. 3. 2017, 20:48 (CET)Odpovědět

Náhled a shrnutí editace[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 8. 6. 2017, 22:13 (CEST)Odpovědět

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Jan KovářBK (diskuse) 8. 6. 2017, 22:13 (CEST)Odpovědět

Witness (album Katy Perry)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Witness (album Katy Perry). Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Witness (album Katy Perry). Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding.

Text článku je příliš strojový. „Hudba mi umožnila cestovat, což má převrací mou mysl a změnila můj pohled na tolik vědí, jako je moje vzdělání a vědomí, které pochází z mého hlasu, a to je, jak vidím, a to je, jak jsem svědkem, a to je, jak jste svědkem mě a to je důvod, proč je oko v ústech.“ a další nedoupravené části tam prostě nemohou zůstat. Pokuste se to prosím upravit. Děkuji. S pozdravem --9. 6. 2017, 22:34 (CEST), Utar (diskuse)

Řeknete nám svůj příběh s Wikipedii - rozhovory končí 25. června[editovat zdroj]

Dobrý den Pe-Fa-Pe,

pracuji pro Wikimedia Foundation, neziskovou organizaci, jejímž cílem je nabízet svobodné znalosti celému světu provozováním internetové encyklopedie Wikipedie.

Někteří mí kolegové z Wikimedia Foundation přijeli do České republiky z New Yorku a San Francisca zjistit, jak lidé z České republiky používají Wikipedii.

Obracíme se na Vás, protože jste v poslední době začal(a) přispívat do české Wikipedie - a to bohatě. Ve skutečnosti patříte mezi 1 % nejaktivnějších nových přispěvatelů.

To Vás činí důležitým členem komunity české Wikipedie, a proto bychom se s Vámi velmi rádi setkali a promluvili si o Vašich zkušenostech s Wikipedií.

Tento výzkum je důležitý, protože nám pomůže zjistit, jak můžeme zlepšit Wikipedii. Díky již proběhlým projektům jsme vytvořili různé věci - například vizuální editor, který ulehčuje upravování, či video reklamu, která šíří myšlenku Wikipedie v Iráku.

K čemu povede tento konkrétní výzkum? Odpověď máte zatím Vy - klíčem k možným zlepšením jsou právě Vaše zkušenosti či problémy, které Vás potkaly.

Na rozhovor potřebujeme jen hodinu, nejvýše hodinu a půl. Výzkum provádíme z Prahy, máme však také naplánované cesty do Brna, Ostravy, Olomouce a Českých Budějovic. A moc rádi se s Vámi setkáme (zajdeme s Vámi na oběd či večeři) tam, kde žijete. Pokud vám to vyhovuje víc, můžeme rozhovor udělat i vzdáleně přes Internet.

Vše co nám řeknete, bude důvěrné, pokud neřeknete jinak.

Pokud nám chcete pomoci, vyplňte prosím krátký dotazník, abychom měli nějakou představu o Vašich možnostech a preferencích. Vyplnění by Vám nemělo zabrat víc než jen pár minut.

Dotazník najdete zde!

Formulář se nachází na serverech třetí strany. Pro informace o tom, jak je se sebranými daty zacházeno, se můžete podívat na naše Prohlášení o ochraně soukromí.

Pokud se chcete dozvědět více o tomto projektu, můžete se podívat na naši informační stránku. Můžete také přímo odpovědět na tuto zprávu a rád zodpovím Vaše případné otázky.

Děkujeme za Váš čas a těšíme se na setkání

VZouzalik (WMF) (diskuse) 16. 6. 2017, 17:43 (CEST)Odpovědět

Metamorphosis Music[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Metamorphosis Music. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Také prosíme, abyste nevkládali automatické překlady, protože jejich kvalita je většinou špatná. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Metamorphosis Music. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Jvs 28. 6. 2017, 09:42 (CEST)Odpovědět

Katy Perry[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Katy Perry, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Jan KovářBK (diskuse) 26. 7. 2017, 00:07 (CEST)Odpovědět

Citační šablony[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky. Prosím, hlídejte si ale chyby v citačních šablonách, typicky jde o chybu, která se projeví hlášením Parametr "periodikum" je povinný!. Děkuji --Jvs 2. 10. 2017, 11:58 (CEST)Odpovědět

Díky za upozornění, rád bych tomuto problému předešel, ale zatím jsem nenašel způsob jak. Pokud byste mohl, můžete mi popsat vyřešení a já se příště budu snažit toto provést.

Díky,Pe-Fa-Pe (diskuse) 2. 10. 2017, 17:10 (CEST)Odpovědět

Řešení je prosté: v šabloně Citace [elektronického] periodika je třeba vyplnit parametr "periodikum". --Jvs 4. 10. 2017, 15:59 (CEST) Díky Pe-Fa-Pe (diskuse) 5. 10. 2017, 14:50 (CEST)Odpovědět

Články o skladbách[editovat zdroj]

Ahoj, prosím tě, zaměř se spíš na kvalitu článků než na kvantitu! Vládneš-li angličtinou, můžeš zkusit něco doplnit z anglických verzích tebou vkládaných článků. O těch skladbách je známo mnohem víc než kdo je napsal. Díky! --Martin Urbanec (diskuse) 7. 5. 2018, 16:06 (CEST)Odpovědět

Miss Americana[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Miss Americana. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Thank you for adding the article Miss Americana. Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --Sokoljan (diskuse) 17. 1. 2020, 21:09 (CET)Odpovědět

Díky sice za upozornění, ale veškerý text byl překládán s mojí znalostí angličtiny a s občasným dohledáním pár slovíček. A nepřipadá mi, že by byl v angličtině nebo strojově přeložen nějakým překladačem, proto bych prosil, aby jste se ještě jednou nad tím zamyslel a případně mi poslal konkrétní případy, které jsou v angličtině nebo jsou strojově přelože. A dost mě ranilo, že mě považujete za nějaký Google Translate. Hezký den,--Pe-Fa-Pe (diskuse) 18. 1. 2020, 10:48 (CET)Odpovědět

Šablona:Taylor Swift[editovat zdroj]

Zdravím, omlouvám se za revert, překlikl jsem se. Patriccck (diskuse) 27. 1. 2020, 15:10 (CET)Odpovědět

Red (Taylor's Version)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Red (Taylor's Version). Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit, nebo strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu, jež by tvořila ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.


Hello, thank you for adding the article Red (Taylor's Version). Unfortunately, the text is not in the Czech language and must be translated. Please try to translate at least part of the text; after one week, a decision will be made whether to keep or delete the untranslated sections. Also, please do not use automated translations, since they are often of poor quality. Thank you for your understanding. --~~~~ --Bazi (diskuse) 17. 11. 2021, 16:51 (CET)Odpovědět

Už tu to bylo jednou, ale platí to i nyní, Díky sice za upozornění, ale veškerý text byl překládán s mojí znalostí angličtiny a s občasným dohledáním pár slovíček. A nepřipadá mi, že by byl v angličtině nebo strojově přeložen nějakým překladačem, proto bych prosil, aby jste se ještě jednou nad tím zamyslel a případně mi poslal konkrétní případy, které jsou v angličtině nebo jsou strojově přeloženy. A dost mě ranilo, že mě považujete za nějaký Google Translate. Hezký den, ~~~~ --Pe-Fa-Pe (diskuse) 17. 11. 2021, 18:41 (CET)Odpovědět
Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Katy Perry: Play. Bohužel obsahuje nevyhovující strojově přeložený text, který vyžaduje důkladnou jazykovou korekturu a případně i kontrolu odborné terminologie a obsahové správnosti. Pokuste se prosím upravit alespoň část textu, jež by tvořila ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda neupravené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.

Hello, thank you for adding the article Katy Perry: Play. Unfortunately, the text is an automated translation of insufficient quality. Please do not use automated translations. Thank you for your understanding. --OJJ, Diskuse 18. 11. 2021, 09:46 (CET)Odpovědět

Dobrý den, mohu se zeptat, na základě čeho usuzujete, že se jedná o strojový překlad? Pokud vím, tak takhle stránka neexistuje nikde v rámci světové Wikipedie, takže se určitě nejedná o strojový překlad. Proto bych poprosil podložit vaše rozhodnutí argumenty, že se jedná o strojový překlad, neboť s klidem v duši můžu odpřísáhnout, že aktuálně vy mě obviňujete na základě nepravdivých tvrzení.
Hezký den, ~~~~ --Pe-Fa-Pe (diskuse) 18. 11. 2021, 19:24 (CET)Odpovědět

Vyznamenání za účast ve výzvě #Wikipedie20[editovat zdroj]