Diskuse s wikipedistou:Mrzout

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Jowe v tématu „Rada

Zdravím. Vidím, že jste tu nový a právě jste se vylíhnul z registrace. Ač s Vašimi názory souhlasím, Váš způsob zasahování do Wikipedie je z technického hlediska nepřijatelný. Kdybyste potřeboval v něčem pomoci, např. napsat do článků kus textu, zpracovat dobré zdroje.. kterých je v ČR na Vaší straně názorového spektra jak šafránu, tak se na mne bez váhání obraťte. S pozdravem --DeeMusil 27. 4. 2009, 22:12 (UTC)

Díky. Přesto, upřímně řečeno nevím o jaké "technické nedostatky" se jednalo. Nicméně přiznávám, že v lecčem zatím plavu a teď ( například ) jsem ani nepřišel na to, jak odeslat "personal message", ať neodpovídám jen tady na té nástěnce...-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Mrzout (diskuse)
Odpovídat na této nástěnce je v pořádku. "Osobní" zprávu naopak napíšete na mé nástěnce, ale to je zbytečné. Technické nedostatky: u kontroverzních témat se nedá napsat co chceme a jak chceme. Dle pravidel Wikipedie nemůžeme např. napsat, že "Franta Flinta je obecní blb", i kdyby tomu tak bylo. Musíme uvést zdroj a napsat kdo řekl co o kom o čem, např. "Předseda obce Mokrá Lhota v obecním tisku Mokrá Lhota Times uvedl, že Franta Flinta je obecní blb (reference-datum-výtisk-odkaz)". Doufám, že rozdíl je na první pohled zřejmý. PS, v diskusích se podepisujte, je na to ikona nad editačním oknem.--DeeMusil 19. 5. 2009, 10:35 (UTC)

Rozumím. Ale i tak pořád nevím o jaký konkrétní případ se jednalo. A pokud jsem přesto někde "nezdrojoval", tak nejspíš proto, že se buď jednalo o logickou dedukci, či empiricky snadno ověřitelný fakt. ( tuším něco v heslech Bible21, Prostituce ). Taky je pravdou, že někdy zůstávám v rozpacích nad místní zdrojovací mánií, protože ( jak jistě víte - díval jsem se na Váš profil a vskutku máme leccos společného ) ozdrojovat lze dnes kdejaký blábol. Proto ani perfektní ozdrojování nemusí být zárukou pravdy či objektivity. Do budoucna se však vynasnažím, protože chápu, že to pro mnoho lidí zvyšuje kredit hesla. Díky za odkaz na podpisovou ikonu.--Mrzout 19. 5. 2009, 16:13 (UTC)

Už vím : jednou po mě kdosi chtěl, abych "ozdrojoval", že v ( běžně dostupné ) ekumenické bibli je použita moderní a poetická čeština... A jindy bylo pochybováno jestli je prostituce sociálněpatologický jev ( jak jsem napsal ), nebo jen neškodná a docela prima zábava, záliba, povolání - jak se zřejmě snažil sugerovat můj oponent. Přiznám se, že tolik času zas nemám, abych ho zabíjel střety s takovými ...wikipedisty. --Mrzout 20. 5. 2009, 11:24 (UTC)

Máte u mne odpověď

Čapajev[editovat zdroj]

I Vaše řešení je dobré a čeština nepláče ("nepřátelská palba" místo ozdrojovaného "násilného přechodu") :-) Zdraví --Svenkaj (diskuse) 2. 1. 2017, 09:17 (CET)Odpovědět

Rada[editovat zdroj]

Než si na někoho začnete stěžovat na NS, tak si nejprve nastudujte, jak se přispívá na NS a i na jiné komunitní stránky. Jinak vás nikdo nebude brát vážně. S pozdravem --Jowe (diskuse) 16. 8. 2019, 18:11 (CEST)Odpovědět