Diskuse s wikipedistou:Martinnguyen

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Nadvšenec v tématu „Novaček

Leniwiec[editovat zdroj]

Vítám v české Wikipedii. Děkuji Vám za informace v článku Leniwiec. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Ještě Vám sem vložím na uvítání letáček se základními informacemi pro nové přispěvatele. Přeji hodně zdaru! --Luděk 18:08, 7. 2. 2008 (UTC)

--Luděk 18:08, 7. 2. 2008 (UTC)

Dobrý den, děkuji za článek Slaměný kuželový klobouk. Současně prosím o důsledné uvádění zdrojů, z jakých jste čerpal (a to i když se jedná o jinou Wikipedii) - ostatním editorům to usnadní práci. Mějte se pěkně, --Jvs 18:03, 20. 4. 2008 (UTC)

Kosmonaut[editovat zdroj]

Srdečně zdravím, možná budete vědět. Udělal jsem heslo o severovietnamském kosmonautovi Pham Tuan. Ale je to nedostatečné. Prosím vás o jazykovou kontrolu, zda ta jména jsou napsána dobře. Nevíte náhodou o něm nějaké novinky? Také jsem si všiml, že v hesle Vietnamci není uveden mezi nejznámějšími, opravdu není v 1.lize popularity? Díky za odpověď--P.Starý 12:58, 4. 5. 2008 (UTC) (Zákupák)

Nerostné bohatství ve Vietnamu[editovat zdroj]

Vietnam je velmi bohatá země na nerostné suroviny - tady u nás o této věci není příliš mnoho informací, takže to ber jako námět na zajímavý článek ** Ahoj --MiroslavJosef 18:53, 9. 5. 2008 (UTC) *** ... jo a když nudeš potřebovat poradit s češtinou, milerád Ti pomohu ** --MiroslavJosef 18:55, 9. 5. 2008 (UTC)

pokusim se ;)--Martinnguyen 12:48, 10. 5. 2008 (UTC)

Portál Vietnam[editovat zdroj]

Po delší době zas zdravím. Stále čekám a doufám, že založíte Portál Vietnam a začnete chrlit hesla. Obrovská země, tradice, trhy, odlišný jídelníček, významná minorita po celém světě, jsem moc zvědavý, kdy se do toho vložíte. Mohu vytvořit miniseznam názvů hesel, které tu o Vietnamu chybí. Poslední dobou tu už nejste v této oblasti sám. Pomohu s čím budu moci. --Zákupák 19. 7. 2008, 17:12 (UTC)

Chtěl jste tipy, co tu chybí. Určitě celá oblast sportu. Třeba Vitnam na Olympijských hrách, na Mistrovství světa, Národní sporty, Sportovní kluby. Nevím zda tu někde je heslo o vojenském konfliktu s Čínou (před 15-25 lety). Jsou zatím zmapovány jen 4-6 města. Chybí seznam národních jídel, státních svátků, popisy průběhu svátků, heslo ekologického charakteru o následcích používání napalmu ve válce, seznam řek, zoologických zahrad, hradů a zámků. Mnohé můžete vytvořit překlady z Vietnamské wikipedie. Nedělejte si problémy s pravopisem, odstavci, rád hned pomohu. --Zákupák 21. 7. 2008, 20:17 (UTC)

Než do nového hesla někdo vloží šablonu pahýl. Můžete tam doplnit, jaké druhy bankovek a mincí jsou, stačí příklady o kterých víte, či alespoň zda mimo papírových jsou i kovové mince atd, případně co tam platilo za měnu dřív, případně co platilo na severu a co na jihu. No a kdyby jste zjistil, jakou hodnotu má 1 dong v korunách či jiné měně, bylo by super.--Zákupák 21. 7. 2008, 18:37 (UTC)

Ambasáda[editovat zdroj]

Ahoj kolego. Víš o projektu Ambasáda? Neměl bys zájem se připsat? :-) Díky a pěkný den. --Krvesaj 1. 8. 2008, 14:44 (UTC)

Vietnamská fotbalová reprezentace[editovat zdroj]

Zdravím, infobox do článku Vietnamská fotbalová reprezentace jsem přiložil. Případné chyby v zápasech a další už si určitě nějakým způsobem upravíte :-) Mějte se fajn BrckoGOS 5. 8. 2008, 21:29 (UTC)

Vietnamské názvy Tonkinu, Annamu a Kočinčiny[editovat zdroj]

Zdravím, kolego. Nikde se mi to zatím nepodařilo zjistit, tak bych se vás rád zeptal, jak se dají doslovně přeložit vietnamské názvy těchto regionů. Mám na mysli toponyma Bắc Bộ, Trung Bộ a Nam Bộ. Odpověď mi prosím napiště do mojí diskuse. Děkuji. S pozdravem kolega --Kirk 27. 9. 2008, 20:13 (UTC)

Ahoj kolego, vidím, že tě baví psát články o Vietnamu. Koukám, že jsi chtěl založit Portál Vietnam a asi jsem tě předběhla :) Já ale moc překládat neumím. Možná seznamy. Vždycky to načnu a pak nic. Byla bych ráda, kdyby jsi mi s tím aspoň trochu vypomohl. Moc děkuji :) Lovelygirl 30. 11. 2008, 16:50 (UTC)

Ještě jeden tip[editovat zdroj]

Kolego, nechtěl bys přispět nějakým článkem o vietnamských šachistech a šachistkách (třeba Hoàng Thanh Trang http://vi.wikipedia.org/wiki/Ho%C3%A0ng_Thanh_Trang)? Celá kategorie čeká, až ji někdo vytvoří... Ještě si dovoluji upozornit na portál:šachy.--Tomas62 2. 2. 2009, 13:34 (UTC)

Novaček[editovat zdroj]