Diskuse s wikipedistou:Martianbuddy

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji Vám za informace v článku Ostrov silného oře. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Nevím jestli je ten článek jenom vtip, nebo ten ostrov skutečně existuje (google nedal žádný výsledek), nicméně pokud není, tak ho prosím ozdrojujte. Jinak vítejte na wikipedii a za další (věrohodné) články budeme více než nadšeni! ;-) --Gertasik 19. 6. 2011, 13:31 (UTC)



Zdravím, informace o ostrovu mám z přímého pozorování, když jsem byl na Havaji, místní mi o něm vyprávěli a dokonce jsem se na něj byl podívat. On je s ozdrojováním trošku problém, protože ostrov je tak malý, že je to v podstatě kus skály v moři a dnes se o něm málo ví a v podstatě se na něj zapomnělo....... -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Martianbuddy (diskuse)

Wikipedie není „pravdivá“, ale ověřitelná. Btw proč má ostrov u Havaje, náležející údajně Mongolsku, vietnamské jméno? „Vtipné“ články můžete vkládat tak akorát na Necyklopedii. Děkuji za pochopení. --Gumruch 19. 6. 2011, 16:33 (UTC)

--Gumruch 19. 6. 2011, 16:33 (UTC)


Článek jsem napsal znovu, trochu lépe a kulatněji. Přidal jsem krátké vysvětlení do kapitoly zdroje. Až pojedu zase na Havaj, slibuji že dodám podklady, ale prosím o to ho tu nechat, Málo lidí na světě a sotva v ČR ví o tom, že Mongolsko má ostrov v Oceánii -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Martianbuddy (diskuse)

O tom, že má Mongolsko ostrov v Oceánii, by byla určitě zmínka na anglické Wikipedii, stejně tak by byl ostrov velikosti několika kilometrů čtverečních zmíněn v článku o ostrovech havajského souostroví. Povinnost uveřejnit důvěryhodný zdroj leží na editorovi, který nezjevnou informaci přidal. Laskavě se seznamte se zdejšími pravidly a chovejte se slušně – za podobnou editaci (byť zrušenou) budete příště bez upozornění zablokován. --Gumruch 19. 6. 2011, 18:45 (UTC)


Fajn, zítra zavolám do Mongolska a ověřím to telefonicky, na ministerstvu vnitra by to mohli vědět. Nicméně trvám na tom, ostrov existuje a že jsem ho osobně viděl! Možná i na nějakých Havajských úřadech budou něco vědět. Pokud Vám toto nebude stačit, tak nevím......

Článek jsem smazal. Jde zjevně o nesmysl. Než sem budete vkládat další nejasné informace, přečtěte si Wikipedie:Ověřitelnost. Díky. --Tlusťa 20. 6. 2011, 06:51 (UTC)


Prosím konečně aminy, aby přestali pouze tupě mazat můj článek. Je ověřen a ozdrojován, Děkuji!

Ostrov Silného oře[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Ostrov Silného oře. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Senimo 20. 6. 2011, 20:14 (UTC) Děkuji Vám za informace v článku Ostrov Silného oře. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Senimo 20. 6. 2011, 20:14 (UTC)


Stále nechápu, co po mě chcete, když jsem již několikrát zopakoval, že Existenci ostrova mi potvrdili přímo v Mongolsku-co je důvěryhodnější zdroj??????? Dále je ostrov zobrazen v atlase-taky dost důvěrfyhodný zdroj!!! Opravdu nechápu.........

pokud ostrov existuje tak dej do článku jeho souřadnice, nebo odkaz na webové stránky kde se o něm píše. Pokud toto není, pak není ani ostrov.--Senimo 20. 6. 2011, 20:21 (UTC)

Proč musíte mít na wikipedii na všechno internetové stránky? Víte kolik je počítačů v Mongolsku? Asi ne..... Souřadnice přidám, pokud je najdu.

Zdroj musí být ověřitelný (dohledatelný - v knihovně /časopisy, noviny, knihy/, popř. jiné médium - rozhlas, TV, internet + musí být přesně uveden název zdroje, aby se nechal dohledat), nesmí jít o primární výzkum (informace by již někde měla být uvedena, ne abyste ji Vy zjišťoval sám - pokud by do Mongolska zatelefonoval nějaký novinář /dost možná by napsal od koho tak nedůvěryhodnou informaci získal/ a napsal o tom na Novinky článek, měl byste k dispozici ověřitelný zdroj nevalné důvěryhodnosti) --Beregund 20. 6. 2011, 20:31 (UTC)

Šablona UU[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte šablonu do dodání ověřitelných věrohodných zdrojů, na kterých Wikipedie stojí. Zatím jste žádný takový nedodal. Přečtěte si dané odkazy. --Kacir 20. 6. 2011, 20:32 (UTC)


Tady máte ten web: http://www.pmis.gov.mn/

To jsou stránky státních institucí Mongolska (prezident, premiér, ministerstva) s nejnovějšími videozprávami o činnosti státu. Proto ani nemohou pojednávat o zřejmě smyšlené události z 16.11.1993, existenci ostrova musíte doložit jinak.--Beregund 20. 6. 2011, 21:11 (UTC)
Jo a protože jsem Velký Vůl, jak jste mi laskavě sdělil :)), dovolil jsem si zkouknout na google maps pobřeží ostrova Hawaii a musím konstatovat, že tak velký ostrov, jak píšete (3 x 2 km), do deseti kilometrů od pobřeží nenaleznete (největší skaliska jsou dlouhá tak cca 200 metrů). Proto Vám oznamuji, že končím hru na dodávání zdrojů a dávám šablonu smazat.--Beregund 20. 6. 2011, 21:11 (UTC)