Diskuse s wikipedistou:Lvíčátko

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den a těším se na Vaše další příspěvky! --Mercy 14. 3. 2011, 11:46 (UTC)

Neexistující obrázky[editovat zdroj]

Dobrý den, proč jste prosím zde a zde vložil odkaz na neexistující obrázek? --Pavel Jelínek diskuse příspěvky 23. 10. 2011, 15:29 (UTC)

A opět v hesle Lajka? Obrázky je třeba napřed vložit na wikiúložiště Commons a pak teprve do hesla--Zákupák 5. 11. 2011, 11:00 (UTC)

Vizte nápovědu. Na některých jazykových verzích Wikipedie (mj. na anglické a ruské) je možné tzv. fair use, tj. použití nesvobodných obrázků pro ilustraci. Když na obrázek kliknete a dostanete se na popisnou stránku, je nutné se podívat, jestli je obrázek z Commons, nebo je jen lokálně uložený. I při lokálním uložení je možný přesun na Commons, pokud má kompatibilní licenci. Fair use obrázky mají obvykle výrazné upozornění a copyright, ty tedy nejde přesunout na Commons a pochopitelně ani použít v jiné jazykové verzi Wikipedie. V každém případě při vkládání obrázků je dobré použít tlačítko Ukázat náhled a nedělat ve článku nepořádek. Díky za pochopení. --Gumruch 5. 11. 2011, 18:25 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Liger, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://cryptozoologie.xf.cz/4_selmy/liger.htm

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--WikiHannibal (diskuse) 23. 4. 2013, 21:53 (UTC)