Diskuse s wikipedistou:Lidomil

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele Jana Lánová v tématu „Experimenty

--Jvs 15. 7. 2014, 18:58 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Židé v Severní Koreji. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Kohelet (diskuse) 1. 11. 2014, 17:35 (UTC)

Pane kolego, děkuji za Vaše příspěvky. Chtěl bych Vás přitom poprosit, abyste neoznačoval jako malé editace případy, kdy odmazáváte nějakou informaci; naopak taková věc chce obvykle spíš zdůvodnění. A abyste si nedělal legraci (aspoň jak se mi zdá) například zařazením pádu komunistického režimu do seznamu zemřelých osob. Mějte se hezky,--Ioannes Pragensis (diskuse) 1. 11. 2014, 20:29 (UTC)

Ano, omlouvám se za ten žert :-) a z toho jednoho článku jsem odmazal část proto, že na školách normálně fungovaly i hodiny náboženství, dokonce mám v rodině učitelku, která každou neděli chodila do kostela a nikdy z toho neměla problémy. Také mnozí lidé v mé rodině chodili na náboženství a nebylo jim nijak zabráněno v studiu. Je možné však, že vyskytly se někde i takové případy. --Lidomil (diskuse) 1. 11. 2014, 21:23 (UTC)

Fidel Castro[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce 'Fidel Castro' fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Ivannah (diskuse) 17. 11. 2014, 22:49 (CET)Odpovědět

Jaký vandalizmus? Jaký experiment???? --Lidomil (diskuse) 21. 11. 2014, 16:37 (CET)Odpovědět
Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Ivannah (diskuse) 22. 11. 2014, 10:48 (CET)Odpovědět

Experimenty[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Jana Lánová (diskuse) 22. 12. 2014, 12:13 (CET)Odpovědět