Diskuse s wikipedistou:Lepší život

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Po vyřízení OTRS se, prosím, připravte i na doložení významnosti. Bude také záhodno text upravit do encyklopedické formy. Více viz Wikipedie:Encyklopedická významnost a Wikipedie:Encyklopedický styl --28. 9. 2012, 02:45 (UTC), Utar (diskuse)

Dobrý den, Váš článek byl smazán, protože byl psán neencyklopedickým stylem respektive obsahoval propagační obsah. Přečtěte si prosím, co Wikipedie není, než budete pokračovat v dalších editacích. Děkuji za pochopení. --Marek Koudelka (diskuse) 28. 9. 2012, 10:49 (UTC)

Články se nepodepisují[editovat zdroj]

Dobrý den, neuvádějte prosím do článků, že jste jejich autorem. Články se ani nepodepisují. Děkuji. --Marek Koudelka (diskuse) 28. 9. 2012, 13:05 (UTC)

Vodní filtr[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení.--Zdenekk2 (diskuse) 28. 9. 2012, 13:32 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Vodní filtr. Bohužel obsahuje text, který není v českém jazyce a je nutno ho přeložit. Pokuste se prosím přeložit alespoň část textu tvořícího ucelený článek. Po týdnu se rozhodneme, zda nepřeložené části takového článku úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Marquas (diskuse) 28. 9. 2012, 13:37 (UTC)