Diskuse s wikipedistou:Leny Šmídová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Zdenekk2 (diskuse) 16. 9. 2014, 14:20 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Pamětní síň Jaroslava Fraňka v Nezabudicích, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to e-mailem se svolením autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.kudyznudy.cz/Aktivity-a-akce/Aktivity/Pametni-sin-Jaroslava-Franka-v-Nezabudicich.aspx

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst (diskuse) 17. 9. 2014, 13:18 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Památník Joachima Barranda, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to e-mailem se svolením autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.muzeumtgm.cz/cz/skryje/Expozice

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Horst (diskuse) 18. 9. 2014, 10:48 (UTC)

Zdravím, vidím, že v článku máte i fotky jako jsou vloženy ve zdroji, ale aby tu mohl článek v této podobě být, pošlete prosím povolující mail (viz Nápověda:Svolení autora) do zdejšího OTRS (info-cs@wikimedia.org) a vše bude tak jak má být. Chápu, že se Vám to zdá jako zbytečná byrokracie, ale tak to být musí a chrání to jak autory tak Wikipedii. Díky moc za pochopení--Horst (diskuse) 18. 9. 2014, 10:48 (UTC)