Diskuse s wikipedistou:Jimmyteplice

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Tlusťa 1. 2. 2010, 15:43 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Malá privatizace, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Slfi 1. 2. 2010, 19:46 (UTC)


Hotelová škola Teplice[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Hotelová škola Teplice, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold 26. 4. 2010, 18:38 (UTC)

Nezkoumám, co a zda jste okopíroval, ale nelíbí se mi úprava hesla. Přidal jsem dolů kategorie, odkazy na jiné školy. Nejblíže Vám je průmyslovka v Teplicích. Okopírujte její infobox (to se smí), tu svou úvodní tabulku přepište do toho infoboxu a pak ji vyhoďte. Doplňte i další zdroje, třeba okresní školský web, kde je tato škola zmiňována. Nebo jiný, kde je škola chválena. Snažte se svými slovy každý odstavec rozšířit.--Zákupák 4. 5. 2010, 14:10 (UTC)
Používejte prosím tlačítko náhled a neukládejte drobnosti každých 10 minut. Celé si to před zmáčknutím tlačítka Editovat připravte, občas si zkontrolujte přes náhled, jak to vypadá. Od toho tam to tlačítko je. Do úvodu jste přidal jakousi nálepku - tu jste vytvořil, nebo načerno okopíroval od školy? Ta kopírování cizích hesel a obrázků jsou trestná, raději Vám to připomenu hned. Pokud jste to napsal a vytvořil na webu školy, a teprve odtud svoje dílo překopíroval sem, pak použijte protokol OTRS. Odkaz máte o 15 cm výše.--Zákupák 4. 5. 2010, 16:20 (UTC)

Škoda že odmítáte komunikovat, nechcete-li pomoci, nechám to na správcích. Mějte se--Zákupák 4. 5. 2010, 19:05 (UTC)

STOP Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Hotelová škola Teplice, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Ragimiri 5. 5. 2010, 15:01 (UTC)

Sraz Teplice[editovat zdroj]

Zdravím, mám v Šanově 17.11.2012 třídní sraz, v neděli dopoledne courám po Teplicích s foťákem, odjíždím odpoledne. Můžem si to dopoledne někde potřást pravicí?--Zákupák (diskuse) 6. 11. 2012, 18:01 (UTC)