Diskuse s wikipedistou:Jannek~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Ragimiri 20:01, 16. 9. 2007 (UTC)

Logo školy[editovat zdroj]

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Soubor:1st ISO.JPG proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Tlusťa 08:08, 17. 9. 2007 (UTC)

Odstraňování[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku 1st International School of Ostrava, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

--Ragimiri 13:13, 25. 5. 2008 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni.

--Ragimiri 18:21, 25. 5. 2008 (UTC)

Ještě připomenu něco ze základů práce zde na Wikipedii: 1. Neodstraňujte obsah článků bez řádného zdůvodnění. 2. Odpovídejte tam, kde diskuze začala. Není vhodné diskuzi drolit na dvě diskuzní stránky, natož zasahovat do již archivovaných diskuzí. Můžete diskuzi rozvinout i na diskuzní stránce daného článku, pokud si myslíte, že je vhodné, aby se k ní vyjádřilo více lidí. 3. Tykat cizím lidem je považováno za neslušné, pokud sami tykání neupřednostňují. --Ragimiri 18:45, 25. 5. 2008 (UTC)

Bohužel jsem na Wikipedii nováčkem, tudíž nevím, kde mám odstranění zdůvodnit. Pořád ale nerozumím tomu, proč by se měl na Wikipedii zvěřejňovat obsah novinových článků. Z Vaší lekce slušného chování chápu, že si do budoucna asi budeme vykat. Jannek 18:55, 25. 5. 2008 (UTC)

Odstranění (je-li malé) je obvykle zdůvodněno ve shrnutí editace, větší odstraňování (více než několik vět) pak v diskuzi ke článku. Wikipedie bere (mj.) novinové články za nezávislé zdroje, ze kterých vychází při tvorbě obsahu. Uvedené události ohledně vzniku nové školy považuji za důležité doplnění článku, neboť v tuto chvíli existují dvě (základní) školy se stejným názvem, což může čtenáře mást. --Ragimiri 19:56, 25. 5. 2008 (UTC)

Já o tom vím něco víc a žádné dvě školy se stejným názvem neexistují. Je to matení veřejnosti. A je jen smutným faktem, že se na tom podílí i Wikipedie. Ale v podstatě tento fakt jen dává za pravdu kritikům - totiž, že hlavní informcace vcelku sedí, ale v detailech je pravdy jako šafránu... Rád bych se podepsal - takže DRTINOHA.

Zajímalo by mě, co 'víc' o tom víte. Doufám, že to je i něco jiného než co se píše v novinách. Myslím, že rozvádět diskuzi na toto téma zde by nebylo vhodné (jsem otevřen třeba icq), takže to přenechám času a pevně věřím, že se v blízké době objeví nové skutečnosti, které celou kauzu odkryjí a vyřeší. Pak snad bude možné napsat do článku i něco pravdivého, co nebude poškozovat školu. Jannek 06:23, 26. 5. 2008 (UTC)

Jinak řečeno, Moravskoslezský deník a Mladá fronta Dnes a desítky rodičů lžou, zatímco vy jediný máte pravdu? Nezlobte se, ale tomu se věří jen těžko. --Ragimiri 12:51, 26. 5. 2008 (UTC)

Tak OK. Dvě školy. Ukažte mi prosím ty dvě stejné školy. Nic takového v Ostravě neexistuje. Je tady ZŠ Ostrčilova, bilingvní škola. A plánuje se, zdůrazňuji, plánuje, mezinárodní a k tomu bilingvní 1st ISO základní škola. Žádné dvě školy se stejným názvem tedy v současnosti neexistují a ani v budoucnu nebudou. A naprosto nevím o jakých desítkách rodičů mluvíte? Někteří si stěžovali, ale na co vlastně? Na to, že si soukromá firma naprosto v souladu s pravidly trhu zakládá konkurenční školu? Že o tom informuje rodiče současné bilingvní školy? To je zakázáno? Každý rodič má právo svobodné volby. Může zůstat na ZŠ Ostrčilova nebo přestoupit jinam. Jannek 20:33, 26. 5. 2008 (UTC)

Takže ona se plánuje? To je zajímavé, její zástupci tvrdili, že již existuje. Takže lhali? To jsou věci… --Ragimiri 22:27, 26. 5. 2008 (UTC)

Začínají docházet argumenty, takže slovíčkaříme? Existovat může na papíře (oficiálně zaregistrovaná v síti škol Ministerstva školství a tělovýchovy ČR), zatímco fyzicky vznikne například 1.září, kdy do ní nastoupí děti. To už ale zase odbočujeme. Otázkou zůstává, co je vlastně špatně? Proč se na projekt mezinárodní školy sesypala kritika? Proto bych se rád vrátil k článku na wikipedii - je nutné, aby se podílela na tomto negativním nátlaku? Myslím, že v budoucnu se ke článku pokusím vrátit - byl to ode mne zbytečně unáhlený krok mazat tyto informace, byť jsou negativní. Časem se vše urovná a snad bude možné dopsat i něco, co se bude týkat života školy a faktických informací o ní. Jannek 22:08, 27. 5. 2008 (UTC)

Je vidět, že se ve školství moc nevyznáte. Nic nemůže fyzicky vzniknout v okamžiku, kdy nastoupí děti. To je nesmysl. Škola buď je nebo není. Přihlásit se dá jen do existující školy, nikoliv do plánované nebo vznikající. Ve článku jsou dvěma nezávislými zdroji doložena tvrzení určité skupiny lidí i prohlášení druhé strany. Pokud pro vás vyznívá článek negativně, bohužel, je mi líto. Trvám nicméně na tom, že tyto informace jsou ověřitelné. --Ragimiri 18:24, 28. 5. 2008 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:32 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:03 (CEST)