Diskuse s wikipedistou:J.vysata

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za vaše doplnění článku tradice. Jeho forma však nedodržuje zásady formátování textu ve Wikipedii a navíc působí poněkud neencyklopedicky. Přečtěte si, prosím, výše odkazované texty, především "Průvodce Wikipedií". Máte-li jakékoli otázky, nebojte se zeptat na mé diskusní stránce. --Šandík 12:52, 2. 11. 2007 (UTC)

Stručná poznámka[editovat zdroj]

Jen malou poznámku k této editaci. Prof. Beneš nebyl ani genetik, ani PhDr. --Cinik 20. 8. 2008, 05:34 (UTC)

Děkuji za upozornění. Titul jsem v rychlosti zkomolil. Uz je to napraveno. Mam za to ze se venoval genetice a ze ji tez ucil. Nicmene jsem opravil na "biolog". Diky za smazani nabozenskeho pohledu. Je to sice dost razantni, ale v soucasne situaci lepsi nez nic.

Já to nebyl... Prof. Beneš byl rostlinný anatom, morfolog a cytolog. S genetikou ty obory okrajově souvisí. --Cinik 20. 8. 2008, 06:02 (UTC)

Prosím, podepisujte se[editovat zdroj]

Vkládání podpisu

Díky za Vaše příspěvky. Chci však upozornit na jednu zvyklost. Zatímco do článků podpis zásadně nevkládáme, protože úpravy se mohou týkat různých částí článků, tak u diskusních příspěvků (což jsou de facto redakční porady, nikoliv chatovací fóra) hovoříme za sebe a objasňujeme své názory na pojetí článku, případně klademe dotazy, co nám není jasné, a proto je nutné své příspěvky podepisovat. Podepisovat by se měli i nezaregistrovaní přispěvatelé, místo podpisu se automaticky vloží IP adresa a datum. Podepsat se můžete tak, že napíšete čtyři vlnovky ~~~~, nebo kliknete na příslušnou ikonku z panelu nástrojů nad editačním okénkem. Děkuji za pochopení. -- Mercy (|) 30. 9. 2008, 08:41 (UTC)

Inteligentní plán[editovat zdroj]

Zdravím, všiml jsem si že jste napsal zajímavý odstavec do článku Inteligentní plán, který však byl vzápětí revertován. Můžete mi poslat z čeho jste čerpal, já bych to zpracoval encyklopedicky? Jde o to, že si tu nemůžeme psát co chceme jak chceme, vše musí mít své relevantní zdroje... a pak to nesmázne ani správce... --DeeMusil 18. 5. 2009, 11:07 (UTC)

Dobrý den, Wikipedie není diskuzním fórem, záložky nadepsané "diskuze" slouží k diskuzi o podobě článku, nikoliv k diskuzi o předmětu článku. Řada vašich editací toto hrubě porušuje (např. [1], [2], [3], [4], [5],... - vlastně většina vašich příspěvků v chronologickém uspořádání). Na nevhodnost tohoto počínání jste byl upozorněn a prokazatelně jste toto upozornění nepřehlédl (viz [6]), takže vaše pokračování v používání diskuzních stránek jako prostoru pro volnou diskuzi nebo publikaci vlastních úvah by mohlo být vyhodnoceno jako poškozování Wikipedie. Více viz Wikipedie:Diskusní stránka--Formol 29. 7. 2011, 21:20 (UTC)