Diskuse s wikipedistou:Hrbacek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456  11. 2. 2012, 15:12 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  12. 2. 2012, 11:37 (UTC)

Dobry den, Vase editace v clanku Nedourčená soustava rovnic (domnivam se, ze mate neco spolecneho s ip 147.229.146.142) pusobi dojmem, ze se snazite na wiki protlacit svoji publikaci. Kdyz budu trochu hledat, tak podobne chovani vykazuje i kolega Wikipedista:Jan.spirik ([1]), lze Vas najit i v clancich Komprimované snímání a Frame. Mohli byste se prosim s kolegou zamyslet, jak to aspon trochu zakamuflovat, napr. uvedenim jinych vhodnych referenci? Jsem rad, ze na wiki publikujete, take me tesi, ze Vas bavi Vase akademicka cinnost, ale ne uplne vsechno patri na wiki. (Mozna na to je i nejake pravidlo v Wikipedie:Co Wikipedie není.) --Jx 17. 2. 2012, 20:17 (UTC)

Re: "Ridke" reseni v clanku Nedourčená soustava rovnic[editovat zdroj]

Dobry den, vzhledem k tomu, ze se timto oborem v Ceske republice temer nikdo nezabyva, tak neexistuje zadna jina ceska publikace. Proto cituji take anglicky psane clanky. Budu se snazit najit vhodne reference i na ostatni mnou editovane stranky. Hrbacek 21. 2. 2012, 9:39 (UTC)