Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Girasol~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Krvesaj (diskuse) 10. 4. 2013, 22:06 (UTC)

Fakulta architektury ČVUT[editovat zdroj]

Děkuji za článek o fakultě. Souběžně s Vámi jsem se pokoušela něco stvořit a měla bych tudíž nějaké malé doplňující údaje (v Infoboxu, o budově ap.) Podívejte se prosím na moje pískoviště http://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedistka:Janet11/P%C3%ADskovi%C5%A1t%C4%9B.

Předpokládá to také založit nový článek Nová budova ČVUT. Něco k tomu bych měla, ale ještě chvíli to potrvá, než to uvedu do života. Pokud Vás něco napadne, klidně to doplňte do mého pískoviště a pak se to může zkopírovat do článku na Wikipedii.

Zdraví Janet11 (diskuse) 11. 4. 2013, 18:33 (UTC)

Také moc děkuji za veškeré doplňující informace k FA. Ještě postupně přidám něco k historii, mám zatím jen útržky. A co myslíte o bankovních účtech v základním infoboxu - přijde mi to trochu nedůstojné, i když tam na to je kolonka. Vím, že je potřeba ještě udělat ten článek k Nové budově FA (ČVUT), ale momentálně se k tomu také chvíli nedostanu. Pokud budu mít k FA a Nové budově něco dalšího, přidám to k Vám na pískoviště. Také předpokládám, že ústavy a ateliéry si postupně začnou přidávat svoje upřesňující údaje.

Zdraví Girasol

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:33 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:01 (CEST)