Diskuse s wikipedistou:Froshman

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkuji za přijetí. Měl bych dotaz, mám zprávu že jsem stránku wikipedista Froshman založil na špatném místě, popravdě jsem to moc nepochopil. Dal jsem nahoře v nabídce editovat...

Nevím, jakou zprávu máte namysli, nicméně dle seznamu Vašich příspěvků [1] jste svoji stránku rozhodně založil na místě správném :-). --Petr Adámek 06:04, 26. 10. 2006 (UTC)

Tak to jsem rád že jsem hned na začátku něco nepopletl:-). Co se týče mého dotazu, měl jsem napsáno v historii následující : 21:43, 25. 10. 2006 Mince (Diskuse | příspěvky) (Stránka Wikipedista diskuse:Froshman přemístěna na stránku Wikipedista:Froshman: zrejme omylem zalozilo na spatnem miste)....co to znamená? Jestli můžu mít ještě jeden dotaz, jak jste na mne tak rychle přišel:-)Froshman 06:06, 26. 10. 2006 (UTC)

Aha, takže v tom případě jste zřejmě stránku opravdu založil na nesprávném místě a teprve potom ji Wikipedista:Mince přesunul na správné místo, což už z historie Vašich editací nebylo patrné. Stránka Wikipedista:Froshman slouží k tomu, abyste mohl ostatním sdělit informace o Vás, zatímco stránka Wikipedista diskuse:Froshman (tj. tato stránka) slouží k diskusím s Vámi. Jinak jsem na Vás přišel zcela jednoduše – tak jako většina ostatních aktivních wikipedistů sleduji stránku Speciální:Recentchanges :-). --Petr Adámek 06:22, 26. 10. 2006 (UTC)

Teda:-), koukám že jsem ostře sledován již od mých prvních zbrklých krůčků:-). Měl bych ještě jeden dotaz. Kdybych chtěl editovat, nějaký pahýl, který má ovšem špatně definovaný nadpis, je nazván " Elektrická síla" ve skutečnosti se ale v článku píše o "Elektrostatické síle", mám jen doplňit článek o to co vím, nebo mám změnit i název článku? Když jsem dal editaci článku, zjistil jsem že vím jak napsat text, ale matematické vzorce ne:-(.Froshman 06:30, 26. 10. 2006 (UTC)

Mám ještě jeden doatz, je možné si změnit můj "nick" froshman na moje jméno?Froshman 06:36, 26. 10. 2006 (UTC)

Editujte s odvahou, takže pokud se domníváte, že má nějaký článek nesprávné jméno, klidně jej přesuňte. Pokud byste si nebyl úplně jistý, je vhodné přesun pouze navrhnout na diskusní stránce daného článku a počkat na reakce ostatních. Vlastní přesun provedete pomocí tlačítka přesunout, které se nachází v horní části stránky, vedle tlačítek diskuse, editovat a historie (viz Nápověda:Přejmenování stránky). Nápovědu k matematice naleznete na stránce Nápověda:Matematické vzorce. Co se týče nicku, máte dvě možnosti. Buď si můžete ponechat stávající nick a pouze si změnit podpis (já mám například nick Petr.adamek, ale podpis Petr Adámek), což se provede v nastavení. Nebo je možné si nechat účet přejmenovat, o což je potřeba požádat byrokrata, ale vzhledem k tomu, že jste zatím neučinil žádnou důležitou editaci v hlavním jmenném prostoru, možná by bylo jednodušší si prostě zaregistrovat nový účet (a pak přesunout svoji diskusní i uživatelskou stránku). --Petr Adámek 06:42, 26. 10. 2006 (UTC)
Ještě jedna drobnost, je tu dobrým zvykem kvůli přehlednosti diskusi vést na jednom místě a netříštit ji na více stránek. Proto je dobré odpovídat na stejném místě, kde byla diskuse zahájena (v tomto případě na této stránce :-)). Díky a těším se na Vaše příspěvky. Mimochodem, pokud stále působíte v Brně, mohli bychom někdy zajít na pivo; já totiž učím na Masarykově univerzitě :-). --Petr Adámek 06:49, 26. 10. 2006 (UTC)


-)Tak to nemá chybu:-)Froshman 06:50, 26. 10. 2006 (UTC)

Omlouvám se za tříštění diskuse:-)Matej K. 06:54, 26. 10. 2006 (UTC)