Diskuse s wikipedistou:Fidsoft

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte[editovat zdroj]

--Japo ¿ 16:13, 20. 11. 2006 (UTC)

Jack Ryan[editovat zdroj]

Zdravím Vás! Za prvé chci říct, že moje diskuse je na Wikipedista diskuse:Slady, takže jste patrně omylem umístil dotaz na nesprávné místo do archivu Wikipedista diskuse:Slady/archiv-2007-3. To jen tak na okraj. Náhodou tentokrát odpovídám, ale když se Vám to povede příště, tak se může stát, že si dotazu vůbec nevšimnu.

A teď k věci: nemám nic proti článku Jack Ryan, jen se na wikipedii občas stává, že tu zůstane víc nadpisů, než skutečného obsahu. Proto taky moje editace probíhala ve dvou krocích: v první editaci jsou skutečné změny (například přidání interwiky) a ve druhé editaci potom odstraněné (do té doby) nepotřebné nadpisy.

Kdybyste náhodou chtěl pokračovat v psaní, máte nadpisy uložené v historii článku v samostatné editaci, aby šly snadno vrátit. Možná by také stálo za úvahu, jestli nenapsat místo jednotlivých odstavců rovnou článek pro každou knihu zvlášť?

Doufám, že teď už je vše vysvětleno. Hodně zdaru při dalším editování! --slady 13:07, 24. 8. 2007 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Acer. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. Takto bez náhrady se přesměrování neruší !! --MiroslavJosef 8. 12. 2008, 14:02 (UTC)

Presmerovani jsem nezrusil, jenom je na Acer (botanika)

Šablona Přesnost[editovat zdroj]

Děkuji za rozšíření článku Digitální certifikát. Neodstraňujte však prosím šablonu {{Přesnost}}, pokud nedojde ke skutečné korekci článku. Úspěch si můžete ověřit na diskusní stránce. --Milan Keršláger 24. 2. 2009, 08:36 (UTC)