Diskuse s wikipedistou:Euroskola

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, váš článek jsem přesunula na následující stránku: Euroskola, pokračujte prosím v editaci na uvedeným místě. Děkuji za pochopení. S pozdravem ♥ K123456  2. 8. 2014, 17:30 (UTC)

Možné porušení autorských práv[editovat zdroj]

Totéž upozornění platí pro text shodný s obsahem stránky http://zrizovatel.euroskola.cz/informace/euroskoly-v-ceske-republice. --Jiekeren (diskuse) 2. 8. 2014, 18:09 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  2. 8. 2014, 21:37 (UTC)

Euroškola – vkládání textů, které již byly zveřejněny jinde[editovat zdroj]

Dobrý den, nedávno jsem Vám vložil na diskusní stránku upozornění, že text zkopírovaný odjinud musí být držitelem autorských práv výslovně uvolněn pod potřebnou svobodnou licencí. Toto potvrzení z Vaší strany nepřišlo a přesto jste zkopírovaný text pár dní po upozornění vložil(a) opět. Sedmidenní lhůta k zaslání potvrzení nyní vypršela, daný text jsem tedy z článku odstranil. Na další vkládání zkopírovaného textu by se již po tomto upozornění mohlo pohlížet jako na narušování Wikipedie. Za založení článku Vám každopádně děkuji, zbylý obsah jsem trochu upravil, aby více odpovídal standardům Wikipedie. S pozdravem --Jiekeren (diskuse) 8. 8. 2014, 10:11 (UTC)

Malá úprava, nevypršela tedy sedmidenní lhůta, ale prvně vložený text vymazal z historie kolega z OTRS s tím, že „povolení nebude“, zřejmě ví něco víc než já. Na přechozím upozornění se však nic zásadního nemění.--Jiekeren (diskuse) 8. 8. 2014, 10:25 (UTC)
@Jiekeren: Do OTRS dorazila zpráva, že se nakonec rozhodli ten text na Wikipedii nepoužít. --Harold (diskuse) 8. 8. 2014, 10:31 (UTC)