Diskuse s wikipedistou:Elfiona

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Milá kolegyně, tato stránka slouží pro diskusi mezi vámi a ostatními kolegy. Údaje o vaší osobě jsem přenesl na vaši uživatelskou stránku Wikipedista:Elfiona. Ať se vám tu líbí. --Krvesaj 12. 9. 2008, 17:51 (UTC)

Zdravím! Docela dobré heslo, ale bude to chtít trochu upravit do stylu podobného ostatním článkům, doporučuji podívat se na výše zmíněné odkazy na nápovědu ke stylu článků. Mimochodem Seamus znamená (alespoň podle anglické wikipedie) „ten, který nahrazuje“, „náhrada“. Udělám ve článku pár základních úprav. Můžete na něm pracovat ale i potom ;-) Petr Kopač 12. 9. 2008, 18:11 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Seamus Zelazny Harper, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Wespecz 21. 11. 2010, 17:27 (UTC)