Diskuse s wikipedistou:Ediesel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Bazi 28. 6. 2010, 08:35 (UTC)

Aneta Langerová[editovat zdroj]

Dobrý den, díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment na stránce Aneta Langerová fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --Bazi 25. 6. 2010, 08:08 (UTC)

Dobrý den, v souvislosti s vkládáním fotek do článku Vám ještě doporučuji nahlédnout do nápovědy pro vkládání obrázků, kde najdete užitečné rady, tipy a triky. Už jsem Vás také informoval na Vaší diskusní stránce v projektu Commons o potřebě kategorizovat fotografie. Jinak Vám celkově děkuji za zájem o Wikipedii a pomoc s jejím vylepšováním. S přátelským pozdravem --Bazi (diskuse) 31. 10. 2012, 02:20 (UTC)
A ještě drobnost: Doplnil jsem k oběma fotkám alespoň základní kategorii Aneta Langerová. Pro případné další užití snímků by však ostatní uživatelé ocenili ještě více informací, např. z jaké je to události, kde a kdy se konala, kdo další je na fotce zobrazený nebo další užitečné údaje. Tyto informace prosím doplňujte do popisu k fotce přímo na projektu Commons. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 31. 10. 2012, 02:25 (UTC)

Přebaly alb[editovat zdroj]

Dobrý den, nenahrávejte na Commons ani nevkládejte do článků soubory, ke kterým nemáte a pravděpodobně ani nemůžete vlastnit autorská práva, budou tak jako tak smazány. Více např. na Wikipedie:Zdroje obrázků, Wikipedie:Fair use a Wikipedie:Nefoťte obálky. Děkuji. — Gumruch (disk.) 30. 10. 2012, 20:29 (UTC)

Aneta Langerová[editovat zdroj]

Dobrý den, Vámi vracené obrázky neexistují. Pravděpodobně byly smazány pro porušení autorského zákona.--Kacir 1. 11. 2012, 09:06 (UTC)