Diskuse s wikipedistou:Doominique

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, koukám na Váš první článek Olga Dabrowská. Za prvé bych Vás chtěla upozornit, že fotku by bylo bývalo lepší nazvat jinak. Je možná fotku nahrát pod jiným názvem a tu původní verzi nechat smazat. Poslední dva odstavečky vypadají spíš na propagaci, než na encyklopedické heslo. Možná by to chtělo porstudovat články jiných filmařů a pak podle nich trochu upravit (Antonín Moskalyk, Pavel Juráček, Zdeněk Svěrák, uznávám, že ani jeden není dokonalý). --Karakal 13:25, 23. 6. 2007 (UTC)

Obr. bez licence a zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 08:44, 25. 6. 2007 (UTC)