Diskuse s wikipedistou:Dee/Pískoviště/Seznam náboženství

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Náboženství vs. Seznam náboženství[editovat zdroj]

Proč není stránka o Izraeli (např.) v sekci náboženství uvnitř "Infoboxu" směrovována jednoduše na Náboženství ?

Místo toho se to ptá na dosud neexistující Seznam náboženství. Ikdyž práce na pískovišti už probíhají, tak v tom moc význam nevidím. Stránka je to zajímavá, to jo, ale místo toho by aspoň provizorně mělo být směrována na název "Náboženství" aby to nebylo "červené" (neexitující link).

--89.176.227.251 18. 4. 2011, 19:48 (UTC)

Člověče, klid. Nechal jsem si obnovit smazaný článek do svého pískoviště, abych ho mohl použít později, spíše však na zapracování do dalších článků, portálu a pro inspiraci, než na vytvoření seznamu náboženství. Toť vše, žádné práce zde neprobíhají a tento neúplný, neaktuální a ne příliš vhodně formulovaný seznam rozvíjet nebudu.--DeeMusil 18. 4. 2011, 23:59 (UTC)
Klidnej jsem. :)) Jen mně irituje červené upozornění, když by tam být nemuselo (kdyby to vedlo na existující stránku, které by navíc byla logičtější ... na slovo "náboženství" v Infoboxu). Současný stav je chybný a navíc zbytečně.
Tak to změníte v tom infoboxu? Já se do toho editačního pole nějak nemohu dostat. Šablona Infobox na stránce státu Izrael, (a zřejmě i ostatních států) vede na tento článek a ne "náboženství" --89.176.227.251 19. 4. 2011, 06:53 (UTC)
Proto je to na pískovišti, kde může být libovolný binec - a nikomu to nevadí... (tedy až na výjimky)., nevím, proč by měl článek odkazovat na mé pískoviště, to je určitě chyba a odkaz by měl být odstraněn, podívám se na to, pokud to najdu - a už to vidím.. ano, ale ten odkaz je červený, tedy dalo by se z infoboxu odkazovat pravděpodobně lépe na článek Náboženství.--DeeMusil 19. 4. 2011, 07:56 (UTC)
Odkaz v infoboxu stát je opraven. Princip je ten, že hledat to v článku Izrael je chyba. Odkaz byl v šabloně zde: Šablona:Infobox stát. --DeeMusil 19. 4. 2011, 09:30 (UTC)
Na pískovišti je ten článek, který jste říkal, že už dělat nebudete (Seznam náboženství a Seznam náboženství - Beta verze), ale ta šablona byla špatně ve všech oficiálních článcích přímo na Wikipedii.
Fajn. Po refreshi [klávesová zkratka Ctrl+R] to už ukazuje modře na stránku "náboženství". díky za ten odkaz na tu šablonu. O těchto Infoboxech a podobných parádičkách bych chtěl vědět více. --89.176.227.251 19. 4. 2011, 10:55 (UTC)