Diskuse s wikipedistou:DIMI0805

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. --Harold 5. 1. 2010, 18:10 (UTC)

Prosím, nevkládejte sem již jednou smazaný text. Přečtěte si prosím odkazy (především ten o encyklopedickém stylu), které jsem Vám uvedl výše. Děkuji. --Harold 5. 1. 2010, 18:28 (UTC)

Ano vím, už mám za sebou několik článů. Tento měl být trochu útočnější, neprošel což je v pořádku. Ale nerozumím tomu, proč moje druhá přepracovaná verze nesplňuje Tvoje požadavky. Je to objektivní úhel pohledu, přímo pojmenovává problém. Jedná se o uvedení evoluce GTA na pravou míru. Mohl by jsi mi říct prosím, v čem je konkrétně problém? Ve větě, spojneí, tvaru? Díky

Už jenom ten název "GTA IV není krok zpátky v sérii GTA"... Proč tu asi nejsou články "Škoda Fabia není krok zpátky v produkci automobilky Škoda"? Protože to je nesmysl, takto by se dalo porovnávat všechno se vším. Pokud chceš udělat srovnání her GTA, můžeš takový text vložit třeba do článku Grand Theft Auto (série), který je jakýmsi rozcestníkem všech her GTA (tam by se nějaký "evoluční vývoj", čili stručná historie série s vylepšeními, určitě hodil). Případně můžeš něco napsat do článků o jednotlivých hrách. Nicméně takové srovnání by mělo být podloženo věrohodnými zdroji. No a když si čtu ten tvůj článek, není v něm prakticky nic. De facto tam jenom tvrdíš, že GTA IV má oproti předchozím hrám nový engine a grafiku a zbytek je takové neencyklopedické okecávání (což o to, na fanouškovský web by se to hodilo, ale tohle je encyklopedie).

P.S.: Ten © dole je nesmysl, všechny texty na wiki jsou uvolňovány pod svobodnou licencí CC-BY-SA 3.0, se kterou souhlasíš, když klikneš na tlačítko "Uložit změny". ;-) --Harold 5. 1. 2010, 19:26 (UTC)

ale hovno, wikipedia si evidentně moc myslí... máš pravdu to jo, ale stejně by jsi to tak hrotit nemusel.. je to cíleně vedený článek po konzultaci s autorvi zmiňovaných webů o tom, že článek na wikipedii, na tkerý by se dalo odkázat a který srovnává hry od GTA 3 do GTA IV a předkládá fakta tak, aby lidé přestali psát nesmysly a nemuselo jim to jednotlivě vysvětlovat.. ale kyž nechcete, neberte... THX DIMI0805 5. 1. 2010, 19:34 (UTC)

U hodně lidí dochází často k nepochopení smyslu a funkce Wikipedie. Prostě chceme být seriózní zdroj a každý článek by měl být podložen nějakými zdroji. Wikipedie není blog, neslouží ani k prezentaci vlastních myšlenek a nápadů. Prostě máme nějaká pravidla a chceme, aby byla dodržována. Jinak by tu byl strašný binec a lidi by znechucené odcházeli, že tu mezi tunami balastu nenajdou nějakou důležitou věc. Ale jak jsem psal, můžeš vložit nějakou srovnávací sekci do článků u jednotlivých hrách, či shrnutí vývoje série do Grand Theft Auto (série) (mrkni na německou verzi, která patří mezi Nejlepší články). Ale vlastní článek, sorry, to ne. --Harold 5. 1. 2010, 19:42 (UTC)

říkám, měla to být účelová věc.. vyřešíme to jinak... srovnávací jsem vlastně napsal, nci víc se k tomu už říct nedá, akroát by se to dalo víc okecat... je to tak GTA 1 a 2 (nevím jak znáš tuhle hru) bylo 2D, pak přišlo GTA 3 3D, GTA VC a SA což je vylepšená GTA 3 a nakonec GTA 4 což jenová hra... nic víc se k tomu říct nedá...