Diskuse s wikipedistou:Cuauhtlatoatzin

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vaše editace v Kategorie:Panovníci předkolumbovské Ameriky jsem vrátil zpět do původní podoby. Přiznám se né úplně jsem pochopil co jste jimi zamýšlel. Chcete-li do určité kategorie zařadit nějaký článek, založte jej a dolu na stránku vložte [[Kategorie:Určitá]] . Jestli jste chtěl zařadit výše jmenovanou kategorii do kategorie:Mayové apod., tak s tím bych počkal, až bude více článků které bych rozdělil do podkategorií - Kategorie:Mayští panovníci atp. a ty teprve zařazoval do příslušných kategorií. Jedudedek 19:54, 30. 10. 2006 (UTC)

Pomník Antona Hankeho[editovat zdroj]

Zdravím. Váš článek Pomník Antona Hankeho jsem smazal, myslím, že pro něj tu být článek nemusí. Navíc se jednalo o subpahýl. Krátký text o pomníku sem přemístil do článků Bravantice a Anton Hanke, kde ho dále můžete rozšiřovat. --Japo ¿ 18:45, 18. 3. 2007 (UTC)

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Luděk 17:53, 16. 4. 2007 (UTC)

Wikimedia Commons[editovat zdroj]

Děkuji za obrázky, které nahráváte do české Wikipedie. Chci Vás ale upozornit na existenci Wikimedia Commons, jež slouží jako centrální úložiště obrázků a dalšího multimediálního obsahu přístupné všem projektům. Má mnoho výhod, obrázky tam jsou kategorizované a lze je použít i v dalších jazycích, Vámi nahrané soubory tak budou užitečné stovkám tisíc dalších uživatelů po celém světě, nikoliv pouze českým čtenářům. Na Commons patří obrázky i s českým textem nebo s českými popiskami – často se stává, že jsou popisky přeloženy do dalších jazyků a obrázek je poté použit v dalších projektech po celém světě. Nahrávané obrazky samozřejmě musí mít vyřešena autorská práva.

Používání Wikimedia Commons není složité, je k dispozici český návod i české uživatelské rozhraní. Tamějšími správci jsou i někteří správci české Wikipedie, na které je možno se obrátit. Není třeba se ničeho obávat. Děkujeme za Vaši pomoc! --Martin Kozák 18:27, 6. 5. 2007 (UTC)

Zdroj obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujících souborech:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu.

--Koroner 11:07, 20. 8. 2007 (UTC)

Změna uživatelského jména[editovat zdroj]

Pokud chcete změnit své uživatelské jméno, postupujte podle Wikipedie:Změna uživatelského jména. Nelze však přesouvat obsah své uživatelské stránky na jinou stránku ve jmenném prostoru Wikipedista, protože tím se nový uživatel nezaloží a ani se tím nepřejmenujete. Děkuji za pochopení. --Luděk 24. 7. 2008, 06:07 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, zdravím Vás do Ostravy, resp. Opavy. Máte-li chuť a sílu, prosím přispějte dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství. Také můžete:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse

Zdraví Fagnes 5. 3. 2011, 21:29 (UTC)

Muzejní noc v Opavě a případný slezský wikisraz[editovat zdroj]

Ahoj! Věnuj prosím pozornost této informaci Wikipedie:Pod lípou#Výzva všem Slezanům a zájemcům o Slezsko. Díky! --Gampe (diskuse) 3. 5. 2012, 15:31 (UTC)