Diskuse s wikipedistou:Brhel

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Když začínáte pracovat na článku a Vaše práce bude mít pokračování, prosím použijte šablonu pracuje se. Dělá se to tak, že do článku vložíte: {{Pracuje se}}. Pak budou ostatní vědět, že na článku budete dále pracovat a nebudou Vám do něj zasahovat. Hezký den, Podzemnik 14. 2. 2009, 09:05 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku Harstad. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kmenicka 14. 2. 2009, 09:06 (UTC)

Dobrý den. Pokud na článku Harstad ještě pracujete a v dohledné době ho budete chtít rozšiřovat, pak k takovým účelům se používá šablona:Pracuje se. Tím dáte ostatní najevo, že článek ještě není v definitivní podobě, a tak se tam nebudou vkládat šablony subpahýlu a podobně. Nevím, jestli toto je zrovna ten případ, ale kdyby byl, pak tam potřebnou šablonu vložte a subpahýl odstraňte. Přeji hezký den. --bab_dz 14. 2. 2009, 09:31 (UTC)

Externí odkazy[editovat zdroj]

Zdravím. Externí odkazy se vkládají až do článku, který je založen. Nelze s nimi nahrazovat odkaz na wikičlánek, který není založen. --Harold 14. 7. 2009, 21:05 (UTC)

Externí odkazy[editovat zdroj]

Externí odkazy nedáváme do článku pro zamodření, to jen opravdu výjimečně, proto jsem Vaši editaci revertoval. Můžete je ale přidat jako reference k daným kostelům, pokud za to stojí. --Cinik 15. 7. 2009, 04:04 (UTC)