Diskuse s wikipedistou:91.127.180.116

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele David V. v tématu „Rostislav

Děkuji Vám za informace v článku Neuvěřitelná cesta. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 24. 9. 2010, 10:47 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Neuvěřitelná cesta 2: Ve měste. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 24. 9. 2010, 10:47 (UTC)

Charlie: Ať všichni psi jdou do nebe[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Charlie: Ať všichni psi jdou do nebe. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 26. 9. 2010, 08:54 (UTC)

Charlie 2: Ať všichni psi jdou do nebe[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Charlie 2: Ať všichni psi jdou do nebe. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 27. 9. 2010, 08:30 (UTC)

Mustang: Hřebec z Cimarronu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Mustang: Hřebec z Cimarronu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 28. 9. 2010, 09:54 (UTC)

Alfa a Omega (film)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Alfa a Omega (film). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Elm 29. 9. 2010, 10:58 (UTC)

Divočina (film)[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Divočina (film). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 29. 9. 2010, 17:07 (UTC)

Mustang: Hřebec z Cimarronu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Mustang: Hřebec z Cimarronu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 30. 9. 2010, 09:57 (UTC)

Ke tvým příspěvkům[editovat zdroj]

Ahoj, dívám se na tvoje příspěvky a abych se přiznal, vůbec se mi nelíbí. Jednak obsahují spoustu překlepů a pravopisných chyb a jednak ani moc nepřispívají k našemu encyklopedickému obsahu. Nechceš nejdřív zkusit začít přispívat na slovenskou Wikipedii? Doufám, že mi odpovíš. S přáním pěkného dne --Mercy 30. 9. 2010, 15:10 (UTC)

Příspěvky[editovat zdroj]

Vaše příspěvky jsou z hlediska jazykového i obsahového příšerné. Prostudujte si bedlivě Rady a informace a snažte se jimi řídit. V opačném případě zvažte jiný projekt pro své příspěvky, neboť zde jsou příspěvky s takto nízkou kvalitou mazány. --Ragimiri 30. 9. 2010, 15:10 (UTC)

Požadavky na encyklopedické heslo[editovat zdroj]

Dobrý den, přečtěte si prosím, jak má vypadat encyklopedický článek, jaký má být vzhled a styl takových článků a přestaňte sem prosím vkládat neencyklopedické informace. Zkuste třeba vytvořit jeden dobrý článek místo spousty nekvalitních příspěvků. Díky --Tlusťa 30. 9. 2010, 15:13 (UTC)

Prosím berte to jako poslední výzvu. Článek Mustang: Hřebec z Cimarronu je opět velmi nekvalitní. Díky. --Tlusťa 1. 10. 2010, 06:53 (UTC)

Rostislav[editovat zdroj]

Dobrý den. Děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Rostislav fungoval a byl posléze vrácen zpět. Pokud k tomu nemáte nějaký legitimní důvod, neodstraňuje prosím obsah již existujících stránek na Wikipedii. Jestliže takový důvod existuje, uveďte jej do shrnutí editace. Pokud si editaci chcete nanečisto vyzkoušet, využijte k tomu pískoviště. Pokud se chcete dozvědět něco víc o přispívání do Wikipedie, navštivte stránku Vítejte ve Wikipedii. Děkuji. --David V. (diskuze) 23. 10. 2022, 16:03 (CEST)Odpovědět