Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:90.178.26.102

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Marquas (diskuse) 5. 8. 2012, 21:40 (UTC)

STOP podruhé a naposledy![editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Marquas (diskuse) 5. 8. 2012, 21:42 (UTC)

Z čeho jste čerpal, že se cenzura naopak víc rozšířila? --Marquas (diskuse) 5. 8. 2012, 21:46 (UTC)

za prvé nevím o co vám jde ? za druhé , tvrdím že po roce 1989 ! se cenzura postupně zesilovala , a dukazy ? hm přečtěte si spravy v dnešních mediich :) když media napíši "mladik pobodal matku a ceru " nebo " mladik chtěl skočit z okna ,kvuli dívce ktará ho nechtěla ( chanov ) " když tedy není podle vás žadná cenzura tak proč media nenapíší "cikan/rom pobodal matku a ceru " nebo " cikán/rom chtěl skočit z okna , kvuli divce která ho nechtěla (chanov) " nebo si skuste vahledávat najké slova která nejsou " v modě " nebo celé věty a nebo skuste hledat najké "zakzaný stranky " přez vyhledávač tak bud nenajdete nic nebo najdete spoustu balastu a nic neříkájícich odkazu !!! ale to co jste hledat najdete !!!!!!! ale samozřejmně zaleží co si kdo pod slovem cenzura představuje !

Vy asi situaci, kdy kluk kvůli holce skočí z okna. Prosím, jestli k tomu máte důveryhodné zdroje, dodejte je sám. Ale o zvýšené cenzuře, zvláště v Evropě, pochybuji. --Marquas (diskuse) 6. 8. 2012, 20:56 (UTC)