Diskuse s wikipedistou:89.24.7.67

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dovoluji si Vás upozornit, že Váš článek Ludeco je reklamou, a tedy i proti pravidlům Wikipedie. Navrhnul jsem jeho odstranění. Buďte tak laskav(a) a neměňte jej. Děkuji. S přáním pěkného večera --Mercy 21:54, 1. 3. 2007 (UTC)

Vaše připomínky[editovat zdroj]

16. 4. 2007 19:13 (UTC)

Vážená paní Beránková,

obdivuji Vaše nadání okamžitě rozpoznat společenskou hodnotu člověka, mně se bohužel takových schopností nedostává, a tak se musím spoléhat na veřejně dostupné zdroje.

Vadí-li Vám můj věk a myslíte-li si, že by takto mladí wikipedisté neměli mít práva, která jim současná pravidla poskytují, není nic snadnějšího než se stát jedním z redaktorů této encyklopedie a navrhnout změnu. Obávám se však, že taková změna by nebyla ani možná, neboť zde nikdo není povinnen sdělovat svoje jméno či věk a já jsem to učinil zcela dobrovolně.

Na to, jak jsou jednotlivé osobnosti „encyklopedicky“ významné, máme svá kritéria, bez urážky, ale my Vám také nenařizujeme, kdo má a kdo nemá být ve Vaší encyklopedii či zda-li o tom máte právo rozhodovat. Buďte tedy tak nesmírně laskava a komunikujte s námi v rámci našich pravidel. Nemáme vůči Vám žádné závazky a vaše články mohou být kdykoli smazány, pokud nebudou odpovídat zdejším pravidlům a kritériím.

PS: na osobní stránky cizí uživatelé nepíší, k tomu máme diskusní stránky.

Děkuji za pochopení

S pozdravem
Petr Kopač
obyčejný uživatel projektů Wikimedia

Dobrý den, subjekt článku bohužel nesplňoval encyklopedickou významnost, proto byl článek smazán. Děkuji za pochopení. --Kacir 23. 1. 2010, 18:50 (UTC)

Pralesnička batiková[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

K123456 6. 7. 2010, 19:19 (UTC)

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Kacir 19. 7. 2010, 04:17 (UTC)