Diskuse s wikipedistou:89.185.243.222

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Shetlandský pony, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

Prosím Vás, aby jste nevkládal na Wikipedii články, jejichž nejste autor, popřípadě autorství tohoto článku doložil, děkuji, --Jagro 24. 7. 2008, 23:51 (UTC)

Rozdíl slova mezo opsala a nekopírovala je prostej- opisvala sme to z knížky, kterou mám pučenou. Nekopírovala sem- jako že sem to nesthovala z jinejch blogů. Za prvý se mi kopírování hnusí, a za druhý sem to ani nikdy nedělala. A že nejsem autor? tak fajn, ale s takovouhle nebudete mít shetlanda vyplněnýho nikdy. já vím co sem opsala z čeho sem to opsala, a když VY si myslíte, že sem to skopčila, prosim....je to váš problém, ne můj.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 89.185.243.222 (diskuse)

Dobrý den, problém je v tom, že sem nemůžete vkládat texty a obrázky od jiných autorů, když k tomu nemáte svolení. Zkuste to třeba napsat vlastními slovy. Rád Vám případně poradím. ;-) -- Mercy (|) 25. 7. 2008, 10:37 (UTC)

já jen že bylo napsaný, ať nekopíruju do wikipedie cizí texty.... a tím, že to sem napíšu, to je problém? pro koho myslíte, že to Judith Draperová psala? pro lidi.... ne pro sebe, ale co, já se nebudu hadat, ja vim svý, vy vubec nevite...hóvno -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 89.185.243.222 (diskuse)

Prosím, vyjadřujte se bez zbytečných vulgarit. Vkládáním cizích textů porušujete autorská práva. Je to úplně to samé, jako když si odněkud z netu stáhnete nelegálně film nebo hudbu. Taky o tom vím svoje. ;-) -- Mercy (|) 25. 7. 2008, 10:48 (UTC)
Vulgaritou náš život ani svůj život nijak nezlepšíte nikdy nikde a nijak ... věřte zkušenému ** Zdravím --MiroslavJosef 25. 7. 2008, 10:51 (UTC)

s váma je prdel lidi...ja jen, že já nemůžu za to jak mluvim....pořád lepší než říkat místo plejtvák a vorvaň plýtvák a orvaň.....No.. jenže já nestahovala žádnej film nebo video...v tom je ten rozdíl...taky sem se dívala na ty články který sou tomu mýmu podobný, a musím říct, že sou taky z tý knížky. Jenže ani jeden není celej, v tom by neby až takovej problouš že, vždyt já sem to mohla stáhnout prvně z toho a pak z toho, jenže - NESTÁHLA. škoda no...a tak jo no, když si to myslíte, rovnou to smažte, a budete mít hovňous,, ;)

a já rady nepotřebuju[editovat zdroj]

-//-

Komu není rady[editovat zdroj]

Komu není rady, tomu není vzájemné hospodářské pomoci ... --MiroslavJosef 25. 7. 2008, 11:03 (UTC)

vsak taky o pomoc nikdo nezádá...nnikdy sem o ni nezádala