Diskuse s wikipedistou:89.176.192.110

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Bazi (diskuse) 15. 3. 2013, 15:43 (UTC)

Březen 2013[editovat zdroj]

Prosím nepřidávejte komentáře nebo své osobní hodnocení do článku Spanilé jízdy. Takové věci odporují pravidlu o nezaujatém úhlu pohledu. Pokud chcete experimentovat s editacemi, můžete si to vyzkoušet na pískovišti. Děkuji za pochopení.--Hon-3s-T (diskuse) 16. 3. 2013, 15:12 (UTC)


Slovo "loupeživé" není vůbec subjektivně zabarvené, přečtěte si celý článek, zvláště doporučuji poslední odstavec. Jde o jasnou - v článku dobře zdůvodněnou - charakteristiku. Úvodní věta, obohacená právě o mnou přidané slovo, tak lépe vystihuje a uvozuje celkový význam zbytku článku. Nechci se tu dohadovat, vím, že je Wiki svým způsobem padlá na hlavu, ale dovoluji si Vás upozornit na negativní aspekty přehnaného purismu. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 89.176.192.110 (diskusebloky) 16. 3. 2013, 16:28‎ (CE(S)T)

To si eventuelně vyargumentujte na příslušné diskusní stránce, já jsem pouze sledoval poslední změny, a kradmé vložení daného termínu, nekomentované na příslušném místě jednoznačně působí dojmem, že jste přidával Váš subjektivní názor ve snaze ovlivnit vyznění článku. Doporučuji Vám též přečíst úvodní odstavec článku, popisující spanilé jízdy bez Vašeho zdůraznění jednoho z jejich aspektů. s pozdravem.--Hon-3s-T (diskuse) 16. 3. 2013, 15:36 (UTC)

njn, jak říkám, padlá na hlavu... v článku užité termíny "bohaté kořisti", "vysokého výkupného a výpalného" s lehkostí shrnuté do termínu "loupeživé" není IMHO ovlivňování článku. Ovlivňování je spíše jeho smazání. Podle Vaší agilnosti by se zdálo, že Vy sám jste kališník a zneužíváním Vaší funkce se snažíte o pozitivní PR potíráním zřejmé pravdy. howhg -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 89.176.192.110 (diskusebloky) 16. 3. 2013, 16:55‎‎ (CE(S)T)

Já žádnou funkci nemám, to za prvé. Za druhé - zdržte se prosím osobních narážek. Za třetí - viz můj příspěvek výše. --Hon-3s-T (diskuse) 16. 3. 2013, 16:21 (UTC)
Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na příslušnou ikonku v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --Bazi (diskuse) 16. 3. 2013, 16:04 (UTC)

Shrnutí editace[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Hon-3s-T (diskuse) 16. 3. 2013, 16:25 (UTC)