Diskuse s wikipedistou:89.103.18.141

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Válka v Gaze fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. Faigl.ladislav slovačiny 28. 12. 2009, 12:17 (UTC)

STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie své osobní názory a komentáře. Wikipedie není diskusní fórum ani projekt mající za cíl cokoliv a kohokoliv propagovat nebo kritizovat. Pokud budete takto i nadále hrubě porušovat pravidlo o nezaujatém úhlu pohledu, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Faigl.ladislav slovačiny 28. 12. 2009, 16:48 (UTC)

Zdravím, v souvislosti s tímto a tímto Vás upozorňuji na závazné Pravidlo tří revertů, kde se pohybujete zbytečně blízko zablokování. Chápu, že máte možná pravdu a pravidlo taktéž možná neznáte, ale takto se zde věci neřeší a proto jen upozorňuji. Pokud s něčím nesouhlasíte, řešte věc v diskusi u článku, nerad bych Vás blokoval. Dík za pochopení--Horst 28. 12. 2009, 16:57 (UTC)