Diskuse s wikipedistou:85.239.64.40

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 měsíci od uživatele Harold v tématu „Milan Brázdil
MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Krch-Off Band, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

--janbery (diskuse) 27. 9. 2019, 14:10 (CEST)Odpovědět

Dobrý den, díky za opravu. --Vojtasafr (diskuse) 7. 10. 2020, 18:15 (CEST)Odpovědět

Radiomechanik[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Radiomechanik. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --OJJ, Diskuse 26. 5. 2023, 15:33 (CEST)Odpovědět

Vítejte ve Wikipedii[editovat zdroj]

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!

K prohlížení ani k editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete. Nemusíte poskytovat žádné své osobní údaje, skutečné jméno ani e-mail.

Přihlášení vám zpříjemní uživatelský zážitek:

  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost zobrazovat seznam všech vašich příspěvků.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přizpůsobit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.

Přihlášení vám rozšíří možnosti přispívání:

Přihlášení vám umožní lépe se zapojit do společné práce na Wikipedii:

Jen do toho, zaregistrujte se!


--Ivannah (diskuse) 14. 7. 2023, 07:39 (CEST)Odpovědět

Milan Brázdil[editovat zdroj]

Zdravím, díky za zájem o Wikipedii a provedené editace, avšak prosím o větší pozornost a ověřování informací. Poslanec MUDr. Milan Brázdil (* 1962), lékař na záchrance v Olomouci, o kterém je článek Milan Brázdil, není totožný s prof. MUDr. Milanem Brázdilem, Ph.D. (* 1965), neurologem v Brně, který byl hostem Hyde Parku Civilizace. V některých případech není jednoduché jmenovce odlišit (zejména ty z předinternetové doby), avšak v tomto případě to byla otázka pár sekund na Googlu. Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 10. 8. 2023, 11:59 (CEST)Odpovědět