Diskuse s wikipedistou:85.207.175.52

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Luděk 07:43, 7. 5. 2007 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Pouzdra integrovaných obvodů. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --bab_dz 27. 11. 2008, 19:05 (UTC)


Děkuji Vám za informace v článku Cuprex. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Kacir 19. 12. 2008, 10:41 (UTC)

2004: Vesmírná Becherovka[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku 2004: Vesmírná Becherovka. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 28. 12. 2008, 13:40 (UTC)

Becherovka game[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Becherovka game. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav 28. 12. 2008, 13:41 (UTC)

urg upravit[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Zrychlovač. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vrba 7. 2. 2009, 17:20 (UTC)

Zrychlovač[editovat zdroj]

Přidal jsem do článku trochu informací, jednu historickou knihu a externí odkazy. Článek považuji za velmi užitečný z hlediska tramvajové historie, ale musím bohužel souhlasit s tím, že stále ještě není plnohodnotný. Interwiki asi nebude, přece jen většina zrychlovačových tramvají na světě byla vyrobena právě v Československu. Nějaký vlastní obrázek by to ale chtělo. Když se podíváte na obrázek na stránkách výrobce, je to za tisíc slov popisu.Leotard 8. 2. 2009, 11:00 (UTC)

Průřez[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Průřez. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Jvs 20. 2. 2009, 11:16 (UTC)