Diskuse s wikipedistou:84.242.95.133

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím! Oceňuji Vaši práci na článku kyslík, ale dovoluji si upozornit, že takovéto plnění historie článku změnami při tak malém výsledku je nežádoucí. Pokud si chcete skontrolovat, jak bude článek vypadat, použijte dole pod editačním oknem tlačítko Ukázat náhled. Zároveň Vás prosím, abyste podobné změny pokud možno nedělal jednotlivě, ale naráz a abyste vyplňoval shrnutí editace (pod editačním oknem). Děkuji a těším se na vaše další příspěvky... Cinik 16:38, 6. 12. 2005 (UTC)


Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. Tlusťa 22:03, 28. 6. 2006 (UTC)


STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat články, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Tlusťa 22:05, 28. 6. 2006 (UTC)