Diskuse s wikipedistou:213.220.225.90

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--MiroslavJosef 10. 12. 2008, 12:38 (UTC)

Chemotaxe[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku chemotaxe. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 10. 12. 2008, 12:38 (UTC)


Subpahýly[editovat zdroj]

Prosím, nevytvářejte hromadně subpahýly! Děkuji. --Kacir 10. 12. 2008, 12:40 (UTC)

Děkuji Vám za první informace v článku ingesce. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 10. 12. 2008, 12:41 (UTC)

Adherence[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Adherence. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 10. 12. 2008, 12:45 (UTC)

Operace Ten-gó[editovat zdroj]

Zdravím! Smazal jsem Vaši editaci: nejedná se o bitvu u východních Šalamounů, ale o šalamounskou kampaň všeobecně (resp. předpokládaný/plánovaný článek o této kampani). Jinak k ujasňování podobných nejasností slouží diskusní stránka daného článku, portálu, či přímo daného wikipedisty. Děkuji za pochopení. --Ozzy (diskuse) 28. 8. 2013, 15:11 (UTC)