Diskuse s wikipedistou:193.179.209.52

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím! Přesměrování, které jste vložil, jsem smazal. Hesla zde mají být v prvním pádu jednotného čísla (až na výjimky) a oprava přesměrování se provádí jinak (jak jsem to provedl v článku Strahovský tunel). Další chybou bylo uvedení vnějšího odkazu. Mezi články na wikipedii stačí do závorek vložit název hesla, není třeba vkládat celou jeho adresu.

Neberte to prosém tragicky. Udělal jste běžné začátečnické chyby, které jsme tu dělali všichni. Klidně zkoušejte vylepšovat články dál, časem se to naučíte. Přidávám uvítací plakátek s odkazy na nápovědu --Postrach 12:45, 30. 4. 2007 (UTC)

--Postrach 12:45, 30. 4. 2007 (UTC)

Zdravím "postracha" ;) To totiž bylo tak, tam bylo přesměrování na špatnou stránku a já se je pokoušel opravit. Což se mi nedařilo. A mezitím (asi máte nějaké hlídací robory) jste to opravil vy.

Až budu mít večer chvilku, mrknu nejdřív na Wikipedie:Pískoviště, abych se naučil příspěvky vkládat / upravovat a nenadělal víc škody než užitku. A samozřejmě se nejdřív zaregistruji .... když už tak už ;)

Zatím díky a mějte se TM

Nezakládejte už prosím článek Zjimbit, nejde o žádný odborný výraz, [1], ale možná se Vám podaří jej prosadit na necyklopedii.--Horst 07:22, 8. 10. 2007 (UTC)