Diskuse s wikipedistou:Špekaron

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 lety od uživatele Tomas62 v tématu „Státní symboly lidových republik v Donbasu

S pozdravem ♥ K123456  27. 7. 2014, 20:14 (UTC)

Novější diskuze[editovat zdroj]

Starší Diskuze[editovat zdroj]

Ázerbájdžán (Írán)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Ázerbájdžán (Írán). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --♥ K123456  27. 7. 2014, 20:14 (UTC)

Odpověď na Ázerbájdžán (Írán)[editovat zdroj]

Děkuji Uživateli K123456 za vřelé přivítání :-) Špekaron (diskuse)Špekaron

knížectví Elba[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Císařství Elba. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 25. 8. 2014, 21:58 (UTC)

Šablona - ve výstavbě[editovat zdroj]

Dobrý den, pokud nejsi schopný rozpoznat v čele článku šablonu ve výstavbě (pracuje se), ale přesto vesele edituješ zběsile kopírováním dál, tak alespon můžeš napsat, že ráčíš editovat. To je na minutu, nic to nestojí. Chtěl jsem stránku po tvém zásahu trochu upravit, ale po té "mongolizaci" nebudu již pokračovat. ... --Kolomaznik (diskuse) 29. 8. 2014, 15:52 (UTC)

Portoferraio[editovat zdroj]

Ahoj, prosímtě, když chceš na článku pracovat vlož na začátek {{Pracuje se}} takhle prázdné články tu nemůžou být /ani když je tam infobox/. Nerad bych Ti to mazal--Horst (diskuse) 29. 8. 2014, 19:23 (UTC)

+ do Grand Prix Ruska 2014 jsem šablonu {{pracuje se}} vrátil, pokud na tom budeš dělat je potřeba aby tam byla, pokud ne je to max tzv subpahýl a ty se mažou po sedmi dnech. Dík--Horst (diskuse) 5. 9. 2014, 10:46 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Post-sovětské války. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 10. 9. 2014, 09:30 (UTC)

Grand Prix Ruska 2014[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Grand Prix Ruska 2014. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Knuck 10. 9. 2014, 10:58 (UTC)

Post-sovětské války[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Post-sovětské války. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Faigl.ladislav (diskuse) 21. 9. 2014, 10:48 (UTC)

Šablona:Ukrajinská krize

Bitva o Doněcké letiště[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Bitva o Doněcké letiště. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Jvs 25. 7. 2015, 11:47 (CEST)Odpovědět

Státní symboly lidových republik v Donbasu[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Státní symboly lidových republik v Donbasu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Tomas62 (diskuse) 26. 8. 2015, 22:19 (CEST)Odpovědět