Diskuse ke kategorii:Kosmonauti

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Není to trochu pokažená kategorie? --Fraantik 22:21, 1. 1. 2006 (UTC)

kategorie chvíli nefungovali, alet teď se mi to už zobrazuje. --Li-sung 22:26, 1. 1. 2006 (UTC)

Pravděpodobně chyba v generování kategorie[editovat zdroj]

Všichni kosmonauti jsou řazeni abecedně podle příjmení. Pouze German Titov je pod písmenem G a ne pod písmenem T.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) David Sourek (diskuse)

Spraveno. V článku nebyl použit klíč pro řazení. --Li-sung 21:43, 28. 9. 2007 (UTC)

Prosím upravit[editovat zdroj]

  • Lev Djomin se česky překládá jako Ďomin a asi proto je tady pod písmenem Ď. Nevím, zda se má přejmenovat heslo, či ho tady přesunout pod D a písmeno Ď tady zrušit.
  • Mezi jména kosmonautů mi někdo z kolegů vřadil nové heslo Rekordy kosmonautů proto, aby někam bylo kategorizováno. Prosím ho přesunout do úvodu mezi hesla Kosmonauté a Seznam kosmonautů. Pokud vůbec heslo na tuto stránku patří, protože seznamů kosmických letů (podle období, podle programů) je na WIKI mnoho a také tu nejsou. Ale ono se týká jen jmen, tak asi tu místo má. Úpravu strany Kategorie dělat neumím sám, tak otravuji.(Zákupák)--P.Starý 20:02, 23. 2. 2008 (UTC)

Kosmonauti[editovat zdroj]

Kolega Tlusťa vcelku správně navrhl změnit všechny názvy kategorií (a možná i šablon a v heslech-nezkoumal jsem) se slovem Kosmonauté na Kosmonauti. Všiml jsem si toho při automatické kontrole pravopisu Wordu. Dělat to všechno ručně? Nebo požádat o nasazení bota? Nebo je toho málo a ručně to bude hned? Je to tak velký jazykový prohřešek, že to za tu práci stojí? --Zákupák 21. 10. 2008, 14:59 (UTC)

Večer se na to vrhnu se svým botem, pokud do té doby nebudou námitky. -- Mercy (|) 21. 10. 2008, 15:04 (UTC)